Curs de valencià

B1 en línia (híbrid)

Hores lectives

56 horas

Preu

400€

Calendari

07/07/2022 a 11/10/2022

Nivell valencià

B1

EL CURS

Curs intensiu de valencià nivell B1

JQCV- EOI – CIEACOVA

Preparem a fons totes les àrees de la prova i realitzem exàmens tipus atesos els nous criteris d’examen. A més comptes amb el suport del nostre aula virtual amb més de 75 hores de material auto-corregible i recursos audiovisuals.

Els intensius t’ajuden a consolidar i reforçar coneixements aconseguint fluïdesa i precisió ràpidament. Reprendràs habilitats perdudes millorant la teua comunicació en valencià i pots aprofitar per a preparar-te exàmens oficials.

 

Horari

Dimarts i dijous de 16:30 a 18:30

L’assistència podrà ser presencial i en línia.

Programa de conexió

Per a totes les nostres classes híbrides utilitzem la plataforma zoom. Si no la coneixes t’expliquem com funciona: punxa ací.

Dies lectius

7-12-14-19-21-26-28 juliol2-4-9-11-16-18-23-25-30 agost / 1-6-8-13-15-20-22-27-29 setembre/ 4-6-11 octubre

 

 

Martina Monllau

Martina Monllau

Professora

Pagament

Preu curs + material

  • Reserva 260€
  • Segont pagament 140€ abans del 10 d’agost
  • Material inclou en el preu: accés a l’aula virtual de l’acadèmia (valorada en 70€) dossier i correcció de 7 redaccions.
9
El càlcul d’hores lectives correspon al curs complet.

Reserva en línia

Places esgotades. Contacta amb nosaltres per a apuntar-te a la llista d’espera o conéixer altres possibilitats de cursos nivell C1.

L’AULA VIRTUAL

Inclosa en el preu del curs presencial

L’aula virtual és un portal en el qual trobaràs tota la teoria del curs, així com vídeos explicatius, exàmens d’anys anteriors resolts i incomptables recursos variats perquè continues aprenent des de casa. A més, disposes d’un fòrum de consulta de dubtes perquè estigues permanentment en contacte amb el teu professor.

És compatible amb ordinador, tauleta i mòbil! Podràs seguir practicant valencià des de qualsevol indret!

prova de nivell

Els nivells de valencià són determinats pel Marc Comú de referència per a Llengües, que els divideix en 6 grups organitzats per lletres i números. L’esmentat marc estipula les habilitats que tenen els estudiants pel que fa a les competències de l’idioma. Aquestes són l’expressió escrita, la comprensió lectora, l’expressió i interacció oral i la comprensió auditiva.

Cal que realitzes una prova de nivell prèvia a l’inici del curs, gratuïta i sense cap compromís, perquè puguem recomanar-te el nivell adequat i així poder aprofitar l’aprenentatge al màxim. Pots fer-la directament des del següent enllaç o si tens cap dubte posar-te en contacte amb nosaltres.

El nivell A1 és l’adequat per a aquells estudiants que no saben gens de valencià. Per a aquest nivell no és necessària cap prova.

És capaç de comprendre frases i expressions d’ús freqüent relacionades amb àrees d’experiència que li són especialment rellevants (informació bàsica sobre sí mateix i la seua família, compres, llocs d’interés, ocupacions, etc.). Sap comunicar-se a l’hora de portar a terme tasques simples i quotidianes que no impliquen res més enllà d’intercanvis senzills i directes d’informació sobre qüestions que li són conegudes o habituals. Sap descriure de manera senzilla aspectes del seu passat i del seu entorn així com qüestions relatives a les seues necessitats immediates.

Es capaç de comprendre els punts principals de textos clars i en llengua estàndard sempre que tracten sobre qüestions que coneix, ja siga en situacions de treball, d’estudi o de lleure. Sap sortir-se’n en la major part de les situacions que puguen sorgir durant un viatge per indrets on s’utilitza la llengua. És capaç de produir textos senzills i coherents sobre temes que li són familiars o en els que té un interés personal. Pot descriure experiències, esdeveniments, desitjos i aspiracions, així com justificar breument les seues opinions o explicar els seus plans.

És capaç d’entendre les idees principals de textos complexos que tracten de temes tant concrets com abstractes, fins i tot els que són de tipus tècnic, sempre que estiguen dintre del seu camp d’especialització. Pot relacionar-se amb parlants natius amb un grau suficient de fluïdesa i naturalitat de manera que la comunicació es puga realitzar sense esforç per part de cap dels interlocutors. Pot produir textos clars i detallats sobre temes diversos a més de defensar un punt de vista sobre temes generals indicant els pros i els contres de les diferents opcions.

És capaç de comprendre una àmplia varietat de textos extensos i amb un nivell d’exigència considerable, així com reconéixer-hi sentits implícits. Sap expressar-se de forma fluida i espontània sense mostres evidents d’esforç per a trobar l’expressió adequada. Pot fer un ús flexible i efectiu de l’idioma amb finalitats socials, acadèmiques i professionals. Pot produir textos clars, ben estructurats i detallats sobre temes de certa complexitat, alhora que mostra un ús correcte dels mecanismes d’organització, articulació i cohesió del text.

És capaç de comprendre amb facilitat pràcticament tot allò que escolta o llig. Sap reconstruir la informació i els arguments procedents de diferents fonts, tant de la llengua parlada com de l’escrita, i presentar-los de forma coherent i resumida. Pot expressar-se espontàniament, amb gran fluïdesa i amb un grau de precisió que li permet diferenciar mínims matisos de significat fins i tot en situacions de major complexitat.

També et pot interessar

Curs en línia C1

Curso adaptado a las 3 pruebas de examen que certifican el nivel C1 de valenciano: JQCV, cieaCOVA y EOI. Multiples recursos y exámenes autocorregibles, teoría en formato pdf, audiovisuales, foros de consulta de dudas y mucho más. 

Cursos en línia

Recibe clases particulares o en pequeños grupos desde tu casa. Entra para descubrir lo fácil que resulta recibir clases online.

Classes particulars

Clases a medida totalmente adaptadas a tus necesidades. Puedes recibirlas individuales o en pequeños grupos. ¡Infórmate!

CONTACTE

Estarem encantats d’atendre’t

Consulta’ns qualsevol dubte que tingues per les tres vies de contacte de què disposem: telèfon, correu electrònic o emplenant el formulari de contacte. Si ho prefereixes també pots vindre per conéixer-nos.

Ens podràs trobar a

Gran Via de Ferran el Catòlic, 23, 46008 Valencia.

Escriu-nos a

info@academialallibreta.es

Telefona’ns al

96 006 99 34 ó 666 875 860

Horari de secretaría

De dilluns a dijous de 9h a 13h i de 16h a 20h. Divendres de 9h a 13h.

 

Emplena el formulari de contacte

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Top
Garantía de
calidad
Excelente
4,9/5
Profesores altamente cualificados y experimentados