Curs de valencià

INTENSIU C1

Estiu vesprades

Hores lectives

66 hs

Preu

465,60€/curs

Calendari

02/07/2024 – 24/10/2024

Nivell

C1

Modalitat

PRESENCIAL I EN LÍNIA

El curs

icono nivel C1

Intensiu estiu C1

En el nostre curs de Valencià C1, et proporcionem tots els coneixements necessaris perquè pugues defensar-te en l’idioma amb soltesa. A més, preparem a fons totes les àrees de la prova de la JQCV i realitzem exàmens tipus que atenen als nous criteris d’examen. Amb el nostre aula virtual (inclosa en el preu), que compta amb més de 75 hores de material autocorregible i recursos audiovisuals, tindràs el suport que necessites per aprendre de manera eficaç.

Els nostres cursos intensius d’estiu t’ajudaran a consolidar i reforçar els teus coneixements, aconseguint fluïdesa i precisió ràpidament. Si has perdut habilitats en l’idioma, aquest curs t’ajudarà a recuperar-les i a millorar la teua comunicació en Valencià. A més, podràs aprofitar l’oportunitat per a preparar-te per a exàmens oficials de la JQCV.

Què inclou el curs?

  • Classes híbrides.
  • Dossier imprés.
  • Accés a l’aula virtual del centre amb material adaptat als exàmens oficials (valorat en 50€)
  • Correcció de 8 redaccions.

En cas de necessitar o voler més, posem a disposició de l’alumnat el pack de correcció de redaccions que es pot contractar addicionalment.

Dies lectius

02-04-09-11-16-18-23-25-30 juliol/ 1-6-8-13-20-22-27-29 agost / 3-5-10-12-17-19-24-26 setembre/ 1-3-8-10-15-17-22-24 octubre

Horari

Dimarts i dijous, 16.00 – 18.00

Modalitat

PRESENCIAL I EN LÍNIA

Per a les connexions en línia en directe utilitzarem la plataforma zoom.

Pots saber més sobre el seu funcionament a les preguntes freqüents de les classes online.

Grups

Els grups s’obrin amb un mínim de 4 estudiants i es tanquen amb 12 estudiants.

En cas que hi haja menys de 4 estudiants per grup, les hores lectives realitzades seran la meitat.

Xavier Llopes Gómez

Xavier Llopes Gómez

Professor

PAGAMENT

Preu

465,60€/curs

Què inclou el curs?

  • Classes híbrides.
  • Dossier imprés.
  • Accés a l’aula virtual del centre amb material adaptat als exàmens oficials.
  • Correcció de 8 redaccions.

En cas de necessitar o voler més, posem a disposició de l’alumnat el pack de correcció de redaccions que es pot contractar addicionalment.

Reserva en línia

Pots reservar aquest curs abonant 265,60€ en concepte de primer pagament del curs.

El segon pagament serà de 200€. S’ha d’abonar abans del 4 de agost.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

l'aula virtual

Continua aprenent des de casa

Disponible les 24 hores del dia!

Inscrivint-te als nostres cursos intensius o anuals, podràs accedir a tot el nostre contingut virtual perquè puguis continuar aprenent des de casa.

Disposem de tot el nostre contingut en línia en diferents formats (ordinador, mòbil o tauleta) presentant la informació de manera didàctica i fàcil d’assimilar. Podràs gaudir de vídeos didàctics, exemples d’exàmens, teoria descarregable, qüestionaris autocorrectius, consells per anar ben preparat/ada a l’examen, consultar dubtes i molt més.

h

Prova de nivell

Els nivells de valencià són determinats pel Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües i es divideixen en 6 grups determinats per lletres i números. Aquest marc determina les habilitats que tenen els estudiants en relació amb les competències de la llengua. Són l’expressió escrita, la comprensió lectora, l’expressió i la interacció oral i la comprensió auditiva.

Tret que no tingues cap nivell previ, és necessari realitzar una prova de nivell abans de començar el curs, gratuïta i sense compromís, perquè puguem recomanar-te el nivell adequat perquè pugues aprofitar l’aprenentatge al màxim. Pots fer-la directament des del següent enllaç o si tens dubtes posar-te en contacte amb nosaltres.

El nivell A1 és per a aquells estudiants que no saben res de valencià. Per a este nivell no necessites realitzar una prova.

És capaç de comprendre frases i expressions d’ús freqüent relacionades amb àrees d’experiència que li són especialment rellevants (informació bàsica sobre ell mateix i la seua família, compres, llocs d’interès, ocupacions, etc). Sap comunicar-se en el moment de dur a terme tasques simples i quotidianes que no requereixen més que intercanvis senzills i directes d’informació sobre qüestions que li són conegudes o habituals. Sap descriure en termes senzills aspectes del seu passat i el seu entorn així com qüestions relacionades amb les seues necessitats immediates.

És capaç de comprendre els punts principals de textos clars i en llengua estàndard si tracten sobre qüestions que li són conegudes, ja siga en situacions de treball, d’estudi o d’oci. Sap desenvolupar-se en la major part de les situacions que poden sorgir durant un viatge per zones on s’utilitza la llengua. És capaç de produir textos senzills i coherents sobre temes que li són familiars o en els quals té un interès personal. Pot descriure experiències, esdeveniments, desitjos i aspiracions, així com justificar breument les seues opinions o explicar els seus plans.

És capaç de comprendre les idees principals de textos complexos que tracten temes tant concrets com abstractes, fins i tot si són de caràcter tècnic sempre que estiguen dins del seu camp d’especialització. Pot relacionar-se amb parlants natius amb un grau suficient de fluïdesa i naturalitat de manera que la comunicació es realitze sense esforç per part de cap dels interlocutors. Pot produir textos clars i detallats sobre temes diversos així com defensar un punt de vista sobre temes generals indicant els pros i els contres de les distintes opcions.

És capaç de comprendre una àmplia varietat de textos extensos i amb cert nivell d’exigència, així com reconéixer en ells sentits implícits. Sap expressar-se de manera fluida i espontània sense mostres molt evidents d’esforç per trobar l’expressió adequada. Pot fer un ús flexible i efectiu de l’idioma per a fins socials, acadèmics i professionals. Pot produir textos clars, ben estructurats i detallats sobre temes de certa complexitat, mostrant un ús correcte dels mecanismes d’organització, articulació i cohesió del text.

És capaç de comprendre amb facilitat pràcticament tot el que escolta o llig. Sap reconstruir la informació i els arguments procedents de diverses fonts, ja siguen en llengua parlada o escrita, i presentar-los de manera coherent i resumida. Pot expressar-se espontàniament, amb gran fluïdesa i amb un grau de precisió que li permet diferenciar petits matisos de significat fins i tot en situacions de major complexitat.

també et pot interessar

Curs en línia B1

Curso adaptado a las 3 pruebas de examen que certifican el nivel B1 de valenciano: JQCV, cieaCOVA y EOI. Multiples recursos y exámenes autocorregibles, teoría en formato pdf, audiovisuales, foros de consulta de dudas y mucho más.

Classes particulars

Clases a medida totalmente adaptadas a tus necesidades. Puedes recibirlas individuales o en pequeños grupos. ¡Infórmate!

Classes en línia

Recibe clases particulares o en pequeños grupos desde tu casa. Entra para descubrir lo fácil que resulta recibir clases online.

Curs en línia B2

Curso adaptado a las 3 pruebas de examen que certifican el nivel B2 de valenciano: JQCV, cieaCOVA y EOI. Multiples recursos y exámenes autocorregibles, teoría en formato pdf, audiovisuales, foros de consulta de dudas y mucho más.

CONTACTE

Consulta’ns qualsevol dubte que tingues per les tres vies de contacte que disposem: telèfon, correu electrònic o emplenant el formulari de contacte. Si ho prefereixes, pots vindre a conéixer-nos.

Troba'ns en

Gran Vía Fernando el Católico, 23. 46008. Valencia

Escriu-nos a

info@academialallibreta.es

Telefona'ns

96 006 99 34 o 666 875 860

Horari de secretaria

Dilluns a dijous de 9h-13h i de 16h-20h i divendres de 9h-13h.

Atendre’t és un plaer

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Top
¿Necesitas ayuda?
Scan the code
Garantía de
calidad
Excelente
4,9/5
Profesores altamente cualificados y experimentados