Curs de valencià

EOI C1 (EXPRESSIÓ ESCRITA)

Hores lectives

9,20 hores

Preu

90€/curs

Calendari

05/08/2024 – 28/08/2024

Nivell

C1

Modalidat

Presencial i en línia

El curs

icono nivel C2

Curs exprés de valencià nivell c1

EXPRESSIÓ ESCRITA EOI

¿Has suspés l’expressió escrita de valencià de l’EOI en la convocatòria de juny de 2024? Aquest curs exprés és justament allò que necessites per a aprovar la recuperació de setembre. Totalment enfocat en l’expressió escrita de l’EOI, practicarem exclusivament els diversos apartats que la componen. Les classes estan totalment enfocades als aspectes clau de l’expressió escrita de l’EOI i ens centrarem exclusivament en els diversos apartats que la componen:

 • Producció i coproducció de dos textos escrits: com remarcar les idees principals dels textos, defensar el teu punt de vista i acabar la redacció amb una conclusió encertada i efectiva. Exemple d’examen.
 • Mediació: estratègies sobre com redactar un text basant-te en la informació continguda en la publicació proporcionada.

Gràcies a aquest curs podràs enfrontar-te amb seguretat a l’examen i aprovar-lo.

¡Inscriu-te ara en el nostre curs intensiu de valencià C1 per a l’examen de setembre de l’EOI de 2024 i comença a millorar les teves habilitats en valencià avui mateix!

dedo señalant Oferim classes extra de conversa.

Què inclou el curs?

 • Hores lectives.
 • Exàmens impresos per a realitzar en classe i des de casa.
 • Accés a l’aula virtual del centre amb material adaptat als exàmens oficials.
 • Correcció de 4 redaccions.
 • Gravacions de totes les classes.

En cas de necessitar més correccions, posem a disposició de l’alumnat el paquet de correcció de redaccions que es pot contractar addicionalment.

Dies lectius

5-7-12-14-19-21-26-28 agost

Horari

Dilluns i dimecres, 18.15 – 19.30

Modalitat

PRESENCIAL I EN LÍNIA

Per a les connexions en línia en directe utilitzarem la plataforma zoom.

Pots saber més sobre el seu funcionament en les preguntes freqüents de les classes en línia.

Prova de nivell

Per a garantir al màxim l’aprofitament d’estes classes, abans de matricular-te és necessari que realitzes la prova de nivell.

Grups

Els grups s’obrin amb un mínim de 4 estudiants i es tanquen amb 12 estudiants.

En cas de haver menys de 4 estudiants per grup, les hores lectives realitzades seran la meitat.

Xavier Llopes Gómez

Xavier Llopes Gómez

Professor

PAGAMENT

Preu

90€ curs 

Què inclou el curs?

 • Classes lectives.
 • Exàmens impresos per a realitzar en classe i des de casa.
 • Accés a l’aula virtual del centre amb material adaptat als exàmens oficials.
 • Correcció de 4 redaccions.
 • Gravacions de totes les classes.

En cas de necessitar més correccions, posem a disposició de l’alumnat el paquet de correcció de redaccions que es pot contractar addicionalment.

Reserva en línia

Pots reservar este curs abonant la reserva de 90 mitjançant el següent formulari de pagament en línia.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aula virtual

Continua aprenent des de casa

Disponible les 24 hores del dia!

Apuntant-te als nostres cursos intensius o anuals, podràs accedir a tot el nostre contingut virtual perquè pugues continuar aprenent des de casa.

Disposes de tot el nostre contingut en línia en diferents formats (ordinador, mòbil o tauleta tàctil) presentant-te la informació de manera didàctica i fàcil d’assimilar. Podràs gaudir de vídeos didàcticsexemples d’exàmensteoria descarregableqüestionaris autocorregiblesconsells per a anar ben preparat/da a l’examen, consultar dubtes i molt més.

h

Prova de nivell

Els nivells de valencià són determinats pel Marc Comú de Referència per a Llengües i els divideix en 6 grups determinats per lletres i números. Dit marc determina les habilitats que tenen els estudiants en relació a les competències de la llengua. Són l’expressió escrita, la comprensió lectora, l’expressió i interacció oral i la comprensió auditiva.

Tret que no tingues cap nivell previ, és necessari realitzar una prova de nivell prèvia a l’inici del curs, gratuïta i sense compromís, perquè poguem recomanar-te el nivell adequat perquè pugues aprofitar l’aprenentatge al màxim. Pots fer-la directament des del següent enllaç o si tens dubtes posar-te en contacte amb nosaltres.

El nivell A1 és l’adequat per a aquells estudiants que no saben gens de valencià. Per a aquest nivell no és necessària cap prova.

És capaç de comprendre frases i expressions d’ús freqüent relacionades amb àrees d’experiència que li són especialment rellevants (informació bàsica sobre sí mateix i la seua família, compres, llocs d’interés, ocupacions, etc.). Sap comunicar-se a l’hora de portar a terme tasques simples i quotidianes que no impliquen res més enllà d’intercanvis senzills i directes d’informació sobre qüestions que li són conegudes o habituals. Sap descriure de manera senzilla aspectes del seu passat i del seu entorn així com qüestions relatives a les seues necessitats immediates.

Es capaç de comprendre els punts principals de textos clars i en llengua estàndard sempre que tracten sobre qüestions que coneix, ja siga en situacions de treball, d’estudi o de lleure. Sap sortir-se’n en la major part de les situacions que puguen sorgir durant un viatge per indrets on s’utilitza la llengua. És capaç de produir textos senzills i coherents sobre temes que li són familiars o en els que té un interés personal. Pot descriure experiències, esdeveniments, desitjos i aspiracions, així com justificar breument les seues opinions o explicar els seus plans.

És capaç d’entendre les idees principals de textos complexos que tracten de temes tant concrets com abstractes, fins i tot els que són de tipus tècnic, sempre que estiguen dintre del seu camp d’especialització. Pot relacionar-se amb parlants natius amb un grau suficient de fluïdesa i naturalitat de manera que la comunicació es puga realitzar sense esforç per part de cap dels interlocutors. Pot produir textos clars i detallats sobre temes diversos a més de defensar un punt de vista sobre temes generals indicant els pros i els contres de les diferents opcions.

És capaç de comprendre una àmplia varietat de textos extensos i amb un nivell d’exigència considerable, així com reconéixer-hi sentits implícits. Sap expressar-se de forma fluida i espontània sense mostres evidents d’esforç per a trobar l’expressió adequada. Pot fer un ús flexible i efectiu de l’idioma amb finalitats socials, acadèmiques i professionals. Pot produir textos clars, ben estructurats i detallats sobre temes de certa complexitat, alhora que mostra un ús correcte dels mecanismes d’organització, articulació i cohesió del text.

És capaç de comprendre amb facilitat pràcticament tot allò que escolta o llig. Sap reconstruir la informació i els arguments procedents de diferents fonts, tant de la llengua parlada com de l’escrita, i presentar-los de forma coherent i resumida. Pot expressar-se espontàniament, amb gran fluïdesa i amb un grau de precisió que li permet diferenciar mínims matisos de significat fins i tot en situacions de major complexitat.

També et pot interessar

Tableta con imagen de curso C1 valenciano online.

Curso en línia B2

Curso adaptado a las 3 pruebas de examen que certifican el nivel C1 de valenciano: JQCV, cieaCOVA y EOI. Multiples recursos y exámenes autocorregibles, teoría en formato pdf, audiovisuales, foros de consulta de dudas y mucho más.

Clases particulares de valenciano

Classes particulars

Clases a medida totalmente adaptadas a tus necesidades. Puedes recibirlas individuales o en pequeños grupos. ¡Infórmate!

hombre adulto escribiendo con un ordenador

Corrección de redacciones

Contrata el pack de corrección de redacciones. Podrás enviar 4 redacciones que se corregiran en formato vídeo por 40€.

Clases de conversación

Ponemos a tu disposición unos grupos de conversación organizados por niveles donde podrás expresarte libremente en un contexto real y relajado.

CONTACTE

Consulta’ns qualsevol dubte que tingues per les tres vies de contacte de què disposem: telèfon, correu electrònic o emplenant el formulari de contacte. Si ho prefereixes també pots vindre per conéixer-nos.

Ens podràs trobar a

Gran Vía Fernando el Católico, 23. 46008. Valencia

Escriu-nos a

info@academialallibreta.es

Telefona’ns al

96 006 99 34 ó 666 875 860

Horari de secretaria

De dilluns a dijous de 9h a 13h i de 16h a 20h. Divendres de 9h a 13h.  

ATENDRE’T ÉS UN PLAER

 
 •  
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Top
¿Necesitas ayuda?
Scan the code
Garantía de
calidad
Excelente
4,9/5
Profesores altamente cualificados y experimentados