Curs de valencià

Conversa B1/B2

Fem barcella

Hores lectives

Variable

Preu

Des de 30€/mes

Calendari

06/02/2024 – 30/05/2024

Nivell

B1/B2

Modalidat

En línia

El curs

blabla icono

Grup de conversa B1/B2

Fem barcella!

Si estàs buscant millorar el teu nivell de valencià, oferim cursos en modalitat online per als nivells B1-B2. Estes classes estan enfocades a la pràctica i perfeccionament de l’àrea oral perquè pugues desenvolupar-te tant en situacions quotidianes com en contextos més formals.

També oferim cursos anuals especialment dissenyats per aquelles persones que desitgen intensificar el seu aprenentatge per presentar-se als exàmens oficials de la convocatòria 2024.

No esperes més per preparar-te i millorar el teu nivell de valencià amb els nostres cursos. Uneix-te a les classes i comença a millorar les teues habilitats orals en valencià hui mateix amb el nostre curs per als nivells B1-B2. T’esperem!

Fem barcella!

Horari

Dimarts i dijous 18:00-19:00

Modalidat

EN LÍNIA

Per a les connexions online en directe utilitzarem la plataforma zoom.

Pots saber més sobre el seu funcionament en les preguntes freqüents de les classes online.

Prova de nivell

Per a garantir al màxim l’aprofitament d’estes classes, abans de matricular-te és necessari que realitzes una prova de nivell oral a través d’una trucada telefònica amb un dels nostres professors. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem com fer-ho.

Grups

Els grups s’obrin amb un mínim de 4 estudiants i es tanquen amb 12 estudiants.

En cas de tindre menys de 4 estudiants per grup, es desplaçarà la data de començament del curs.

Pedro Martínez Sánchez

Pedro Martínez Sánchez

Professor

PAGAMENT

Preu

  • 56€/mes dues classes a la setmana
  • 30€/mes/ una classe a la setmana
  • Es paga una matrícula reemborsable de 50€ que es retorna al final del curs si es compleixen les condicions de contracte.
P

Extra

dit senyalant Si t’apuntes al curs almenys 2 mesos et fem un 15% de descompte en l’aula virtual.

Reserva en línia

Pots reservar este curs abonant la reserva de 50€ mitjançant el següent formulari de pagament online.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aula virtual

Continua aprenent des de casa

¡Disponible les 24 hores del dia!

Apuntant-te als nostres cursos intensius o anuals, podràs accedir a tot el nostre contingut virtual perquè pugues continuar aprenent des de casa.

Disposem de tot el nostre contingut en línia en diferents formats (ordinador, mòbil o tauleta) presentant-te la informació de manera didàctica i fàcil d’assimilar. Podràs gaudir de vídeos didàctics, exemples d’examens, teoria descarregable, qüestionaris autocorregibles, consells per anar ben preparat/da a l’examen, consultar dubtes i molt més.

h

Prova de nivell

Els nivells de valencià estan determinats pel Marc Comú de Referència per a Llengües i els divideix en 6 grups determinats per lletres i números. Dit marc determina les habilitats que tenen els estudiants en relació a les competències de l’idioma. Són la expressió escrita, la comprensió lectora, l’expressió i interacció oral i la comprensió auditiva.

Tret que no tingues cap nivell previ, és necessari realitzar una prova de nivell prèvia al començament del curs, gratuïta i sense compromís, perquè puguem recomanar-te el nivell adequat perquè pugues aprofitar l’aprenentatge al màxim. Pots fer-la directament des del següent enllaç o si tens dubtes posar-te en contacte amb nosaltres.

El nivell A1 és l’adequat per a aquells estudiants que no saben gens de valencià. Per a aquest nivell no és necessària cap prova.

És capaç de comprendre frases i expressions d’ús freqüent relacionades amb àrees d’experiència que li són especialment rellevants (informació bàsica sobre sí mateix i la seua família, compres, llocs d’interés, ocupacions, etc.). Sap comunicar-se a l’hora de portar a terme tasques simples i quotidianes que no impliquen res més enllà d’intercanvis senzills i directes d’informació sobre qüestions que li són conegudes o habituals. Sap descriure de manera senzilla aspectes del seu passat i del seu entorn així com qüestions relatives a les seues necessitats immediates.

Es capaç de comprendre els punts principals de textos clars i en llengua estàndard sempre que tracten sobre qüestions que coneix, ja siga en situacions de treball, d’estudi o de lleure. Sap sortir-se’n en la major part de les situacions que puguen sorgir durant un viatge per indrets on s’utilitza la llengua. És capaç de produir textos senzills i coherents sobre temes que li són familiars o en els que té un interés personal. Pot descriure experiències, esdeveniments, desitjos i aspiracions, així com justificar breument les seues opinions o explicar els seus plans.

És capaç d’entendre les idees principals de textos complexos que tracten de temes tant concrets com abstractes, fins i tot els que són de tipus tècnic, sempre que estiguen dintre del seu camp d’especialització. Pot relacionar-se amb parlants natius amb un grau suficient de fluïdesa i naturalitat de manera que la comunicació es puga realitzar sense esforç per part de cap dels interlocutors. Pot produir textos clars i detallats sobre temes diversos a més de defensar un punt de vista sobre temes generals indicant els pros i els contres de les diferents opcions.

És capaç de comprendre una àmplia varietat de textos extensos i amb un nivell d’exigència considerable, així com reconéixer-hi sentits implícits. Sap expressar-se de forma fluida i espontània sense mostres evidents d’esforç per a trobar l’expressió adequada. Pot fer un ús flexible i efectiu de l’idioma amb finalitats socials, acadèmiques i professionals. Pot produir textos clars, ben estructurats i detallats sobre temes de certa complexitat, alhora que mostra un ús correcte dels mecanismes d’organització, articulació i cohesió del text.

És capaç de comprendre amb facilitat pràcticament tot allò que escolta o llig. Sap reconstruir la informació i els arguments procedents de diferents fonts, tant de la llengua parlada com de l’escrita, i presentar-los de forma coherent i resumida. Pot expressar-se espontàniament, amb gran fluïdesa i amb un grau de precisió que li permet diferenciar mínims matisos de significat fins i tot en situacions de major complexitat.

També et pot interessar

Curs en línia C1

Curso adaptado a las 3 pruebas de examen que certifican el nivel C1 de valenciano: JQCV, cieaCOVA y EOI. Multiples recursos y exámenes autocorregibles, teoría en formato pdf, audiovisuales, foros de consulta de dudas y mucho más. 

Classes particulars

Clases a medida totalmente adaptadas a tus necesidades. Puedes recibirlas individuales o en pequeños grupos. ¡Infórmate!

Cursos en línia

Recibe clases particulares o en pequeños grupos desde tu casa. Entra para descubrir lo fácil que resulta recibir clases online.

Curso en línia B2

Curso adaptado a las 3 pruebas de examen que certifican el nivel B2 de valenciano: JQCV, cieaCOVA y EOI. Multiples recursos y exámenes autocorregibles, teoría en formato pdf, audiovisuales, foros de consulta de dudas y mucho más.

CONTACTE

Consulta’ns qualsevol dubte que tingues per les tres vies de contacte que disposem: telèfon, correu electrònic o omplint el formulari de contacte. Si ho prefereixes pots vindre a conèixer-nos.

Ens podràs trobar a

Gran Vía Fernando el Católico, 23. 46008. Valencia

Escriu-nos a

info@academialallibreta.es

Telefona’ns al

96 006 99 34 ó 666 875 860

Horari de secretaria

Dilluns a dijous de 9h-13h i 16h-20h i divendres de 9h-13h.

Atendre’t és un plaer

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Top
¿Necesitas ayuda?
Scan the code
Garantía de
calidad
Excelente
4,9/5
Profesores altamente cualificados y experimentados