Curs de valencià

INTENSIU A1-A2

JQCV

Hores lectives

55.50 h

Preu

386.30€/curs

Calendari

01/07/2024 – 06/11/2024

Nivell

A1-A2

Modalitat

PRESENCIAL i EN LÍNIA

El curs

icono nivel a1

Intensiu estiu A1-A2

En el nostre curs de valencià A1-A2 📚, t’oferim tots els coneixements necessaris perquè pugues defensar-te en l’idioma amb soltesa. A més, preparem a fons totes les àrees de la prova JQCV i realitzem exàmens tipus.

Amb el suport de la nostra aula virtual 🖥️ (inclosa en el preu), que compta amb més de 77 hores de material autocorregible i recursos audiovisuals, tindràs el suport que necessites per aprendre de manera eficaç.

A més, les classes es queden gravades, així que si un dia no pots assistir-hi o vols revisar la sessió, tindràs a la teua disposició totes les gravacions del curs.

Els nostres cursos intensius t’ajudaran a consolidar i reforçar els teus coneixements, i així aconseguir fluïdesa i precisió ràpidament. Si has perdut habilitats en l’idioma, aquest curs t’ajudarà a recuperar-les i a millorar la teua comunicació en valencià. A més, podràs aprofitar l’oportunitat per a preparar-te per als exàmens oficials de la JQCV.

Què inclou el curs?

  • Classes híbrides.
  • Accés a l’aula virtual del centre amb material adaptat als exàmens oficials (valorada en 80€).
  • Correcció de 6 redaccions.
  • Totes les classes gravades.

En cas de necessitar més correccions, posem a la disposició de l’alumnat el lot de correcció de redaccions que es pot contractar addicionalment.

 

 

Dies lectius

01-03-08-10-15-17-22-24-29-31 juliol / 5-7-12-14-19-21-26-28 agost / 2-4-9-11-16-18-23-25-30 setembre / 2-7-14-16-21-23-28-30 octubre / 4-6 novembre

Modalitat

PRESENCIAL i EN LÍNIA

Horari

Dilluns i dimecres, de 18.00 a 19.30

Per a les connexions en línia en directe utilitzarem la plataforma zoom.

Pots saber més sobre el seu funcionament en les preguntes freqüents de les classes en línia.

Grups

Els grups s’obrin amb un mínim de 4 estudiants i es tanquen amb 12 estudiants.

En cas que hi haja menys de 4 estudiants per grup, les hores lectives realitzades seran la meitat.

Pau Mata

Pau Mata

Professor

PAGAMENT

Preu

386,30€/curs

Què inclou el curs?

  • Classes híbrides.
  • Accés a l’aula virtual del centre amb material adaptat als exàmens oficials (valorada en 80€).
  • Correcció de 6 redaccions.
  • Totes les classes gravades.

En cas de necessitar més correccions, posem a la disposició de l’alumnat el lot de correcció de redaccions que es pot contractar addicionalment.

Reserva en línia

Pots reservar aquest curs abonant 286,30€ en concepte de 1r pagament del curs.

El segon pagament serà de 100€. S’haurà d’abonar abans del 8 d’agost.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

l'aula virtual

Continua aprenent des de casa

Disponible les 24 hores del dia!

Apuntant-te als nostres cursos intensius o anuals, podràs accedir a tot el nostre contingut virtual perquè pugues continuar aprenent des de casa.

Disposes de tot el nostre contingut en línia en diferents formats (ordinador, mòbil o tauleta tàctil) presentant-te la informació de manera didàctica i fàcil d’assimilar. Podràs gaudir de vídeos didàctics, exemples d’exàmens, teoria descarregable, qüestionaris autocorregibles, consells per a anar ben preparat/da a l’examen, consultar dubtes i molt més.

h

Prova de nivell

Els nivells de valencià són determinats pel Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües i es divideixen en 6 grups determinats per lletres i números. Aquest marc determina les habilitats que tenen els estudiants en relació amb les competències de la llengua. Són l’expressió escrita, la comprensió lectora, l’expressió i la interacció oral i la comprensió auditiva.

Tret que no tingues cap nivell previ, és necessari realitzar una prova de nivell abans de començar el curs, gratuïta i sense compromís, perquè puguem recomanar-te el nivell adequat perquè pugues aprofitar l’aprenentatge al màxim. Pots fer-la directament des del següent enllaç o si tens dubtes posar-te en contacte amb nosaltres.

El nivell A1 és l’adequat per a aquells estudiants que no saben gens de valencià. Per a aquest nivell no és necessària cap prova.

És capaç de comprendre frases i expressions d’ús freqüent relacionades amb àrees d’experiència que li són especialment rellevants (informació bàsica sobre sí mateix i la seua família, compres, llocs d’interés, ocupacions, etc.). Sap comunicar-se a l’hora de portar a terme tasques simples i quotidianes que no impliquen res més enllà d’intercanvis senzills i directes d’informació sobre qüestions que li són conegudes o habituals. Sap descriure de manera senzilla aspectes del seu passat i del seu entorn així com qüestions relatives a les seues necessitats immediates.

És capaç de comprendre els punts principals de textos clars i en llengua estàndard sempre que tracten sobre qüestions que coneix, ja siga en situacions de treball, d’estudi o de lleure. Sap sortir-se’n en la major part de les situacions que puguen sorgir durant un viatge per indrets on s’utilitza la llengua. És capaç de produir textos senzills i coherents sobre temes que li són familiars o en els que té un interés personal. Pot descriure experiències, esdeveniments, desitjos i aspiracions, així com justificar breument les seues opinions o explicar els seus plans.

És capaç d’entendre les idees principals de textos complexos que tracten de temes tant concrets com abstractes, fins i tot els que són de tipus tècnic, sempre que estiguen dintre del seu camp d’especialització. Pot relacionar-se amb parlants natius amb un grau suficient de fluïdesa i naturalitat de manera que la comunicació es puga realitzar sense esforç per part de cap dels interlocutors. Pot produir textos clars i detallats sobre temes diversos a més de defensar un punt de vista sobre temes generals indicant els pros i els contres de les diferents opcions.

És capaç de comprendre una àmplia varietat de textos extensos i amb un nivell d’exigència considerable, així com reconéixer-hi sentits implícits. Sap expressar-se de forma fluida i espontània sense mostres evidents d’esforç per a trobar l’expressió adequada. Pot fer un ús flexible i efectiu de l’idioma amb finalitats socials, acadèmiques i professionals. Pot produir textos clars, ben estructurats i detallats sobre temes de certa complexitat, alhora que mostra un ús correcte dels mecanismes d’organització, articulació i cohesió del text.

És capaç de comprendre amb facilitat pràcticament tot allò que escolta o llig. Sap reconstruir la informació i els arguments procedents de diferents fonts, tant de la llengua parlada com de l’escrita, i presentar-los de forma coherent i resumida. Pot expressar-se espontàniament, amb gran fluïdesa i amb un grau de precisió que li permet diferenciar mínims matisos de significat fins i tot en situacions de major complexitat.

També et pot interessar.

Curso online B1

Curso adaptado a las 3 pruebas de examen que certifican el nivel B1 de valenciano: JQCV, cieaCOVA y EOI. Multiples recursos y exámenes autocorregibles, teoría en formato pdf, audiovisuales, foros de consulta de dudas y mucho más.

Classes particulars

Clases a medida totalmente adaptadas a tus necesidades. Puedes recibirlas individuales o en pequeños grupos. ¡Infórmate!

Clases online

Recibe clases particulares o en pequeños grupos desde tu casa. Entra para descubrir lo fácil que resulta recibir clases online.

Curso online B2

Curso adaptado a las 3 pruebas de examen que certifican el nivel B2 de valenciano: JQCV, cieaCOVA y EOI. Multiples recursos y exámenes autocorregibles, teoría en formato pdf, audiovisuales, foros de consulta de dudas y mucho más.

CONTACTE

Consulta’ns qualsevol dubte que tingues per les tres vies de contacte de què disposem: telèfon, correu electrònic o emplenant el formulari de contacte. Si ho prefereixes també pots vindre per conéixer-nos.

Ens podràs trobar a

Gran Vía Fernando el Católico, 23. 46008. Valencia

Escriu-nos a

info@academialallibreta.es

Telefona’ns al

96 006 99 34 ó 666 875 860

Horari de secretaria

De dilluns a dijous de 9h a 13h i de 16h a 20h. Divendres de 9h a 13h.

ATENDRE’T ÉS UN PLAER

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Top
¿Necesitas ayuda?
Scan the code
Garantía de
calidad
Excelente
4,9/5
Profesores altamente cualificados y experimentados