Curs de valencià

Conversa C1/C2

Fem barcella

Horas lectives

Variable

Preu

Des de 30€/mes

Calendari

05/02/2024 – 28/05/2024

Nivell

C1/C2

Modalidat

Presencial i en línia

El curs

blabla icono

Grup de conversa C1/C2

Fem barcella!

Si estàs buscant mantindre el teu nivell de valencià o vols expressar la teua opinió amb fluïdesa i seguretat en contextos complexos, aquest és el teu curs. Oferim cursos en modalitat en línia i presencial per als nivells C1-C2. Les nostres classes inclouen grups de conversa perquè els estudiants puguen practicar i millorar la seua habilitat oral, i també oferim cursos anuals especialment dissenyats per a aquelles persones que desitgen intensificar el seu aprenentatge per a presentar-se als exàmens de la convocatòria 2024.

No esperes més per a preparar-te i millorar el teu nivell de valencià amb els nostres cursos. Uneix-te a les classes i comença a millorar les teues habilitats orals en valencià hui mateix amb el nostre curs per als nivells C1-C2. T’esperem!

Fem barcella!

Horari

Dilluns i dimecres 18:30-19:30

Modalidat

PRESENCIAL I EN LÍNIA

Per a les connexions en línia en directe utilitzarem la plataforma zoom.

Pots saber més sobre el seu funcionament en les preguntes freqüents de les classes en línia.

Prova de nivell

Per a garantir al màxim l’aprofitament d’estes classes, abans de matricular-te és necessari que realitzes una prova de nivell oral a través d’una trucada telefònica amb un dels nostres professors. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem com fer-ho.

Grups

Els grups s’obrin amb un mínim de 4 estudiants i es tanquen amb 12 estudiants.

En cas de haver-hi menys de 4 estudiants per grup, es desplaçarà la data d’inici del curs.

Pau Mata

Pau Mata

Professor

PAGAMENT

Preu

  • 56€/mes dues classes a la setmana
  • 30€/mes una classe a la setmana
  • Es paga una matrícula reemborsable de 50€ que es torna a final de curs si es compleixen les condicions de contracte.
P

Extra

dit assenyalant Si t’apuntes al curs almenys 2 mesos, t’oferim un 15% de descompte en l’aula virtual.

Reserva en línia

Pots reservar este curs abonant la reserva de 50€ mitjançant el següent formulari de pagament en línia.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aula virtual

Segueix aprenent des de casa

Disponible les 24 hores del dia!

Apuntant-te als nostres cursos intensius o anuals, podràs accedir a tot el nostre contingut virtual perquè pugues seguir aprenent des de casa.

Disposes de tot el nostre contingut en línia en diferents formats (ordinador, mòbil o tauleta) presentant-te la informació de manera didàctica i fàcil d’assimilar. Podràs gaudir de vídeos didàctics, exemples d’exàmens, teoria descarregable, qüestionaris autocorregibles, consells per a anar ben preparat/da a l’examen, consultar dubtes i molt més.

h

Prova de nivell

Els nivells de valencià són determinats pel Marc Comú de Referència per a Llengües i els divideix en 6 grups determinats per lletres i números. Dit marc determina les habilitats que tenen els estudiants en relació a les competències de la llengua. Són l’expressió escrita, la comprensió lectora, l’expressió i interacció oral i la comprensió auditiva.

Tret que no tingues cap nivell previ, és necessari realitzar una prova de nivell prèvia a l’inici del curs, gratuïta i sense compromís, perquè poguem recomanar-te el nivell adequat perquè pugues aprofitar l’aprenentatge al màxim. Pots fer-la directament des del següent enllaç o si tens dubtes posar-te en contacte amb nosaltres.

El nivell A1 és per a aquells estudiants que no saben res de valencià. Per a este nivell no necessites realitzar una prova. És capaç de comprendre frases i expressions d’ús freqüent relacionades amb àrees d’experiència que li són especialment rellevants (informació bàsica sobre ell mateix i la seua família, compres, llocs d’interès, ocupacions, etc). Sabe comunicar-se a l’hora de dur a terme tasques simples i quotidianes que no requereixen més que intercanvis senzills i directes d’informació sobre qüestions que li són conegudes o habituals. Sabe descriure en termes senzills aspectes del seu passat i el seu entorn així com qüestions relacionades amb les seues necessitats immediates.

És capaç de comprendre els punts principals de textos clars i en llengua estàndard si tracten sobre qüestions que li són conegudes, ja siga en situacions de treball, d’estudi o d’oci. Sabe desenvolupar-se en la major part de les situacions que poden sorgir durant un viatge per zones on s’utilitza la llengua. És capaç de produir textos senzills i coherents sobre temes que li són familiars o en els quals té un interés personal. Pot descriure experiències, esdeveniments, desitjos i aspiracions, així com justificar breument les seues opinions o explicar els seus plans.

És capaç d’entendre les idees principals de textos complexos que tracten de temes tant concrets com abstractes, fins i tot si són de caràcter tècnic sempre que estiguen dins del seu camp d’especialització. Pot relacionar-se amb parlants natius amb un grau suficient de fluïdesa i naturalitat de manera que la comunicació es realitze sense esforç per part de cap dels interlocutors. Pot produir textos clars i detallats sobre temes diversos així com defensar un punt de vista sobre temes generals indicant els pros i els contres de les distintes opcions.

És capaç de comprendre una àmplia varietat de textos extensos i amb cert nivell d’exigència, així com reconéixer en ells sentits implícits. Sabe expressar-se de manera fluida i espontània sense mostres molt evidents d’esforç per a trobar l’expressió adequada. Pot fer un ús flexible i efectiu de la llengua per a fins socials, acadèmics i professionals. Pot produir textos clars, ben estructurats i detallats sobre temes de certa complexitat, mostrant un ús correcte dels mecanismes d’organització, articulació i cohesió del text.

És capaç de comprendre amb facilitat pràcticament tot el que sent o llig. Sabe reconstruir la informació i els arguments procedents de diverses fonts, ja siguen en llengua parlada o escrita, i presentar-los de manera coherent i resumida. Pot expressar-se espontàniament, amb gran fluïdesa i amb un grau de precisió que li permet diferenciar petits matisos de significat fins i tot en situacions de major complexitat.

És capaç de comprendre amb facilitat pràcticament tot el que sent o llig. Sabe reconstruir la informació i els arguments procedents de diverses fonts, ja siguen en llengua parlada o escrita, i presentar-los de manera coherent i resumida. Pot expressar-se espontàniament, amb gran fluïdesa i amb un grau de precisió que li permet diferenciar petits matisos de significat fins i tot en situacions de major complexitat.

També et pot interessar

Curs en línia C1

Curso adaptado a las 3 pruebas de examen que certifican el nivel C1 de valenciano: JQCV, cieaCOVA y EOI. Multiples recursos y exámenes autocorregibles, teoría en formato pdf, audiovisuales, foros de consulta de dudas y mucho más. 

Classes particulars

Clases a medida totalmente adaptadas a tus necesidades. Puedes recibirlas individuales o en pequeños grupos. ¡Infórmate!

Cursos en línia

Recibe clases particulares o en pequeños grupos desde tu casa. Entra para descubrir lo fácil que resulta recibir clases online.

Curso en línia B2

Curso adaptado a las 3 pruebas de examen que certifican el nivel B2 de valenciano: JQCV, cieaCOVA y EOI. Multiples recursos y exámenes autocorregibles, teoría en formato pdf, audiovisuales, foros de consulta de dudas y mucho más.

CONTACTE

Consulta’ns qualsevol dubte que tingues per les tres vies de contacte que disposem: telèfon, correu electrònic o omplint el formulari de contacte. Si ho prefereixes pots vindre a conéixer-nos.

Ens podràs trobar a

Gran Vía Fernando el Católico, 23. 46008. Valencia

Escriu-nos a

info@academialallibreta.es

Telefona’ns al

96 006 99 34 ó 666 875 860

Horari de secretaria

Dilluns a dijous de 9h-13h i de 16h-20h i divendres de 9h-13h.

Atendre’t és un plaer.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Top
¿Necesitas ayuda?
Scan the code
Garantía de
calidad
Excelente
4,9/5
Profesores altamente cualificados y experimentados