PARLEM?

Aprenem des de l’ús quotidià de la llengua

 

MÈTODE COMUNICATIU

 Quan aprenem la nostra llengua materna ho fem per la necessitat innata de comunicar-nos amb el món que ens envolta. Els nostres professors t’acosten aqueixa necessitat a l’aula perquè aprengues de la manera més natural possible.

Les classes s’imparteixen íntegrament en l’idioma (anglés, valencià o castellà) aplicant el mètode comunicatiu. El principal objectiu és que l’alumne adquirisca la competència comunicativa: que sàpia escriure en qualsevol tipus de text, expressar-se oralment en diferents registres, que comprenga els missatges escrits de qualsevol format i que entenga els missatges auditius dels diferents mitjans. És a dir, que domine totes les destreses de l’idioma que s’aprén. Per a això les nostres classes estan a consciència dissenyades i es dona la mateixa importància a les habilitats anteriorment exposades integrant-se l’estudi de la gramàtica, fonologia i vocabulari.

Per al correcte desenvolupament de la competència comunicativa del nostre alumnat treballem en grups reduïts (mitjana de 8 alumnes). El material es reparteix en cada classe i és guiat pel professor. Es treballen totes les destreses amb la interacció com a base de l’aprenentatge. El professor crea contextos quotidians reals (adaptant el llenguatge segons els nivells) per a acostar el més possible la immersió lingüística a l’aula. Així es crea la necessitat de l’ús d’un llenguatge determinat que es presenta a l’alumne perquè l’use, el practique, l’interioritze i sàpia en quin moment utilitzar-ho. Són classes participatives i motivadores en les quals es fomenten les activitats en parelles i/o grup i es requereix negociació i la cooperació enfocades a adquirir precisió i fluïdesa. En definitiva, l’alumne aprén a comunicar-se correctament en l’idioma.

A més de les classes a l’escola, habitualment realitzem sessions extraacadèmiques en les quals sorprenem els nostres estudiants amb activitats lúdiques i amb objectius lingüístics prèviament definits. Generalment són sessions fora de l’aula. Alguns exemples són:

  • Visita participativa per València
  •  Ens anem de tapes
  • En el mercat
  • Geocaching
  • Cuinem
  • València des d’una bicicleta
  • La València insòlita i secreta
  •  i molt més…

Aprendre qualsevol idioma amb el mètode comunicatiu, és la forma més natural d’interioritzar-lo, a més de constituir un entorn estupend per a relacionar-te amb altres persones i passar una estona agradable.

w

Les nostres classes d'idiomes

Cursos d’ESPAYOL

Totes les edats i nivells

 

Cursos de VALENCIÀ

Presencials i en línia

Top
¿Necesitas ayuda?
Scan the code
Garantía de
calidad
Excelente
4,9/5
Profesores altamente cualificados y experimentados