Curs de valencià

Objetiu B1 (anual)

Horas lectives

90 h

Preu

84€/mes

Calendari

07/11/2023 a 30/05/2024

Nivell

B1

Modalidat

Presencial i en línia

El curs

icono nivel B1

Curs extensiu de valencià nivell B1

JQCV- EOI – CIEACOVA

Preparem a fons totes les àrees de la prova i realitzem exàmens tipus atesos els nous criteris d’examen. A més comptes amb el suport del nostre aula virtual amb més de 75 hores de material acte-corregible i recursos audiovisuals.

Els cursos anuals t’ajuden a consolidar i reforçar coneixements aconseguint fluïdesa i precisió ràpidament. Reprendràs habilitats perdudes millorant la teua comunicació en valencià i pots aprofitar per a preparar-te exàmens oficials

dedo señalando A més oferim classes extra de conversa nivell B2.

Dies lectius

No hi haurà classe els dies festius ni les dues setmanes de nadal que el centre tanca. Aqueixos dies no són recuperables ni es descompten de la mensualitat.

Horari

Dimarts i dijous de 19:30-21:00

Modalitat

PRESENCIAL I EN LÍNIA

Horari

Per a les connexions en línia en directe utilitzarem la plataforma zoom.

Pots saber més sobre el seu funcionament en les preguntes freqüents de les classes en línia.

Lorena Gómez

Lorena Gómez

Professora

PAGAMENT

Preu

  • 84€ al mes
  • 30€ de material (pagament únic) : accés a l’aula virtual de l’acadèmia (valorada en 70€).
  • Es paga una matrícula reembossable de 50€ que es retorna a final de curs si es compleixen les condicions de contracte.

Què inclou el curs?

  • Classes lectives.
  • Accés a l’aula virtual del centre amb material adaptat als exàmens oficials.
  • Inclou la correcció de 12 redaccions.
9

El càlcul d’hores lectives és orientatiu.

Reserva en línia

Pots reservar aquest curs abonant la reserva de 50€ mitjançant el següent formulari de pagament online.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aula virtual

Continua aprenent des de casa

Disponible les 24 hores del dia!

Apuntant-te als nostres cursos intensius o anuals, podràs accedir a tot el nostre contingut virtual perquè pugues continuar aprenent des de casa.

Disposes de tot el nostre contingut en línia en diferents formats (ordinador, mòbil o tauleta tàctil) presentant-te la informació de manera didàctica i fàcil d’assimilar. Podràs gaudir de vídeos didàcticsexemples d’exàmensteoria descarregableqüestionaris autocorregiblesconsells per a anar ben preparat/da a l’examen, consultar dubtes i molt més.

h

Prova de nivell

Els nivells de valencià són determinats pel Marc Comú de referència per a Llengües, que els divideix en 6 grups organitzats per lletres i números. L’esmentat marc estipula les habilitats que tenen els estudiants pel que fa a les competències de l’idioma. Aquestes són l’expressió escrita, la comprensió lectora, l’expressió i interacció oral i la comprensió auditiva. Cal que realitzes una prova de nivell prèvia a l’inici del curs, gratuïta i sense cap compromís, perquè puguem recomanar-te el nivell adequat i així poder aprofitar l’aprenentatge al màxim. Pots fer-la directament des del següent enllaç o si tens cap dubte posar-te en contacte amb nosaltres.

El nivell A1 és l’adequat per a aquells estudiants que no saben gens de valencià. Per a aquest nivell no és necessària cap prova.

És capaç de comprendre frases i expressions d’ús freqüent relacionades amb àrees d’experiència que li són especialment rellevants (informació bàsica sobre sí mateix i la seua família, compres, llocs d’interés, ocupacions, etc.). Sap comunicar-se a l’hora de portar a terme tasques simples i quotidianes que no impliquen res més enllà d’intercanvis senzills i directes d’informació sobre qüestions que li són conegudes o habituals. Sap descriure de manera senzilla aspectes del seu passat i del seu entorn així com qüestions relatives a les seues necessitats immediates.

Es capaç de comprendre els punts principals de textos clars i en llengua estàndard sempre que tracten sobre qüestions que coneix, ja siga en situacions de treball, d’estudi o de lleure. Sap sortir-se’n en la major part de les situacions que puguen sorgir durant un viatge per indrets on s’utilitza la llengua. És capaç de produir textos senzills i coherents sobre temes que li són familiars o en els que té un interés personal. Pot descriure experiències, esdeveniments, desitjos i aspiracions, així com justificar breument les seues opinions o explicar els seus plans.

És capaç d’entendre les idees principals de textos complexos que tracten de temes tant concrets com abstractes, fins i tot els que són de tipus tècnic, sempre que estiguen dintre del seu camp d’especialització. Pot relacionar-se amb parlants natius amb un grau suficient de fluïdesa i naturalitat de manera que la comunicació es puga realitzar sense esforç per part de cap dels interlocutors. Pot produir textos clars i detallats sobre temes diversos a més de defensar un punt de vista sobre temes generals indicant els pros i els contres de les diferents opcions.

És capaç de comprendre una àmplia varietat de textos extensos i amb un nivell d’exigència considerable, així com reconéixer-hi sentits implícits. Sap expressar-se de forma fluida i espontània sense mostres evidents d’esforç per a trobar l’expressió adequada. Pot fer un ús flexible i efectiu de l’idioma amb finalitats socials, acadèmiques i professionals. Pot produir textos clars, ben estructurats i detallats sobre temes de certa complexitat, alhora que mostra un ús correcte dels mecanismes d’organització, articulació i cohesió del text.

És capaç de comprendre amb facilitat pràcticament tot allò que escolta o llig. Sap reconstruir la informació i els arguments procedents de diferents fonts, tant de la llengua parlada com de l’escrita, i presentar-los de forma coherent i resumida. Pot expressar-se espontàniament, amb gran fluïdesa i amb un grau de precisió que li permet diferenciar mínims matisos de significat fins i tot en situacions de major complexitat.

També et pot interessar

Curs online valencià B1

Curs en línia B2

Curs adaptat a les 3 proves d’examen que certifiquen el nivell B1 de valencià: JQCV, cieaCOVA i EOI. Múltiples recursos i exàmens autocorregibles, teoria en format pdf, audiovisuals, fòrums de consulta de dubtes i molt més.

Classes particulars de valencià

Classes particulars

Classes a mesura totalment adaptades a les teues necessitats. Pots rebre-les individuals o en xicotets grups. Informa’t!

hombre adulto escribiendo con un ordenador

Correcció de redaccions

Contracta el lot de correcció de redaccions. Podràs enviar 4 redaccions que es corregiran en format vídeo per 40 €.

Classes de conversa

Posem a la teua disposició uns grups de conversa organitzats per nivells on podràs expressar-te lliurement en un context real i relaxat.

CONTACTE

Consulta’ns qualsevol dubte que tingues per les tres vies de contacte de què disposem: telèfon, correu electrònic o emplenant el formulari de contacte. Si ho prefereixes també pots vindre per conéixer-nos.

Ens podràs trobar a

Gran Vía Fernando el Católico, 23. 46008. Valencia

Escriu-nos a

info@academialallibreta.es

Telefona’ns al

96 006 99 34 ó 666 875 860

Horari de secretaria

De dilluns a dijous de 9h a 13h i de 16h a 20h. Divendres de 9h a 13h.

ATENDRE’T ÉS UN PLAER

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Top
¿Necesitas ayuda?
Scan the code
Garantía de
calidad
Excelente
4,9/5
Profesores altamente cualificados y experimentados