T’ENSENYEM A APRENDRE

Estudia amb autonomia, seguretat i creativitat

Som la teua acadèmia en valència

Quique, el primer estudiant que va entrar en la nostra acadèmia va dir “M’agrada aquesta acadèmia. Sé que ací no m’avorriré”.

Han passat 9 anys, ens hem traslladat ampliant l’espai en tres ocasions, i la constant és que el nostre alumnat continua aprenent, divertint-se i nosaltres amb ell 🙂

Potser has entrat en aquesta web perquè vius a l’estranger i busques informació per a la PCE o Selectivitat, potser vols una formació més professional i t’interessa entrar a un Grau Superior.

Pot ser que estigues buscant el Curs de Valencià que farà que aconseguisques aqueix repte tan anhelat.

Busques el que busques, si et quedes, tenim clar que amb nosaltres aprendràs moltíssim més que una simple assignatura.

ATREVEIX-TE A SABER!

Logo Academia La llibreta

cursos

Alumnas en clase de valenciano.

Proves d'accés

Accedeix al grau universitari o superior que desitges

Portem anys preparant a estudiants de totes les tipologies. L’experiència i els resultats ens avalen.

PCE · PAU · PAU majors 25 · Proves d’Accés a Grau Superior · Prova de maduresa

Alumnas en clase de valenciano.

Idiomes

Aprén espanyol/valencià en un entorn real i comunicatiu.

Som experts/es en metodologia comunicativa. Aprendràs a comunicar-te i estaràs preparat per a afrontar les proves pertinents.

Estudiando Biología

Repàs escolar

Aprén a aprendre

Som guies d’aprenentatge. El nostre principal objectiu és dotar-te d’autonomia i seguretat perquè aconseguisques les teues metes. Aprén a aprendre, a raonar, a resoldre tot tipus de problemes i exercicis, a tindre una visió global de la matèria i comprendre-la en profunditat.

PER QUÈ DESTAQUEM?

Equip

Comptem amb diversos departaments per a garantir una bona organització i oferir un excel·lent servei. La gestió de l’acadèmia es coordina per 2 co-directors, una coordinadora general i tres coordinador/es d’àrea.

Apostem per cuidar i formar al nostre equip. Ens reunim periòdicament per a coordinar-nos.

EL NOSTRE PROFESSORAT

Comptem amb un equip docent del qual ens sentim molt orgulloses. Són excel·lents professionals, amb experiència docent i ganes de continuar aprenent.

Amants de l’educació, la comunicació i el bon tracte.

Experts en capacitat de síntesi i transmissió de conceptes.

SERVEI D'ORIENTACIÓ I ACOMPANYAMENT

La falta de motivació i/o confiança, ansietat, baixa autoestima, por al fracàs, bloqueig a l’hora d’organitzar la teua jornada d’estudi. Aquests són alguns dels problemes més comuns relacionats amb l’estudi. El nostre treball no acaba en la classe, t’ajudarem al fet que tot el sistema d’aprenentatge funcione de manera més eficaç i harmoniosa.

Materials

Els nostres materials són d’elaboració pròpia. Estan en constant revisió i supervisió.

Apostem per les flipped classroom de manera que cada vegada tenim més classes/exàmens gravats en sessions molt curtes perquè les aprofites des de casa i el temps de classe el dediquem a resoldre dubtes de manera més individualitzada.

Aula virtual

El nostre portal virtual està disponible per a tu les 24 hores del dia adaptat a tots els formats. És dinàmic i molt intuïtiu.

Ho millorem i actualitzem constantment.

Podràs continuar aprenent en qualsevol moment.

CLASSES HÍBRIDES

Moltes de les nostres classes s’imparteixen amb estudiants presencials i virtuals alhora. Tu tries com assistir.

La sessió es retransmet a través d’una càmera d’intel·ligència artificial que converteix les classes a distància en una experiència més real que mai.

A més, les classes es queden gravades perquè pugues tornar a veure-les si ho necessites.

 

w

Metodologia comunicativa

Quan aprenem la nostra llengua materna ho fem per la necessitat innata de comunicar-nos amb el món que ens envolta. Els nostres professors t’acosten aqueixa necessitat a l’aula perquè aprengues de la manera més natural possible.

 

APRENENTATGE SIGNIFICATIU

Aprenentatge significatiu vol dir entendre el que s’aprén, aprofundir-ho i ser capaç de relacionar-ho amb altres aprenentatges.

En La Llibreta estem especialitzats a aconseguir aquest assoliment: Aprendre a Aprendre.

 

Instal·lacions

El nostre espai està ideat amb molta manyaga i afecte perquè aprendre siga un plaer. Comptem amb 11 aules àmplies i lluminoses equipades amb l’última tecnologia.

Totes les nostres aules tenen projector i 5 d’elles estan equipades amb cambres d’intel·ligència artificial. Com a novetat de 2022 tenim una pissarra digital.

Estudiants

Professors

%

compromís

subscriptors en Youtube

Així parlen de nosaltres

Tenim més de 200 ressenyes amb valoració de 5 estreles entre Google, Facebook Google, Facebook i altres portals. Som gràcies a vosaltres!

ls sn
ls sn
16/05/2023
Me facilitaron información de forma rápida y amable.
Patricia Campos Martinez
Patricia Campos Martinez
16/05/2023
Encantada con esta academia. Los profesores son muy cercanos y se preocupan por resolver todas las dudas. En mi caso me apunté para preparar la PAU+25 y he sacado muy buena nota. Además las instalaciones son bonitas y están muy bien cuidadas. Tienen una plataforma muy completa con material extra para estudiar de forma más autónoma. Estoy muy agradecida porque he disfrutado yendo a clase y los profesores me han ayudado mucho.
Daniel Chiva
Daniel Chiva
12/05/2023
Unos grandísimos profesionales, sin duda muy recomendable para reforzar cualquier asignatura o preparar cualquier prueba. Muchísimas Gracias
Pilar Cortés Soler
Pilar Cortés Soler
12/05/2023
Ha sido de gran ayuda trabajar con ellos para mi prueba de acceso a la universidad. Objetivo conseguido!!!
Rosa
Rosa
24/04/2023
Recomiendo esta Academia 100% , como madre de alumna. Muy buena atención, muy bien organizada, buenos profesores y muchas facilidades para poder seguir las clases cuando no puedes ir, gracias a su plataforma online. Muy buen sitio para prepararte.
Lucía Blanco Smutek
Lucía Blanco Smutek
21/04/2023
No he acudido nunca presencialmente, sin embargo, visito a diario su página web ya que me estoy preparando para la prueba de acceso a grado superior. La página web está genial, bien estructurada y con todo tipo de información totalmente gratuita. No sólo facilita temario para preparar las pruebas de acceso a ciclos formativos, si no que también para selectividad, PCE UNEDassis etc. Proporcionan muchísima información de diferentes ámbitos que viene estupendamente para gente que aprender y/o preparase alguna prueba de manera autónoma. Si tienes alguna duda (como ha sido mi caso), te atienden rápidamente, de manera clara y educada. Conclusión: Estupenda página si lo que quieres es aprender por tu cuenta, de manera rápida, eficiente y para todos los niveles.
TIEMPO DE HOBBIES
TIEMPO DE HOBBIES
28/03/2023
Gran academia y profesores muy cualificados. Mi hija está haciendo desde hace dos años clases online de inglés y paso de tener un 6 de nota el primer año a un 10. Mi puntuación al profesorado y academia un excelente. Gracias
Juan Garrido
Juan Garrido
14/11/2022
Com no podia ser d'altra manera, gràcies a esta acadèmia i al seu professor de valencià, Pau, m'he tret el títol de C1, inclús pot ser que també el C2. Encantat amb el tracte rebut i us dic que si voleu el C1 no hi trobareu cap acadèmia millor, ni un professor més adient. Ho assegure jo que ja en coneixia més d'una. A La llibreta traure's el C1 de valencià serà bufar i fer ampolles:), i fer els exercicis, i anar a classe o veure-les en l'ordinador, i també escoltar À punt radio i, llegir Ara, Mètode o El temps. Però, amb tot ho passaràs bé i com he sentit jo, gaudiràs d'aprendre la llengua dels valencians.
Jose Quiros
Jose Quiros
11/10/2022
M'ha encantat el curs A1-A2 que he fet de Valencià, Martina és una excel·lent professora, m'ha ajudat en tots els meus dubtes. m'agrada molt que les activatats siguen en línia i acte corregibles, i seguraments per a 'estiu tornaré a l'acadèmia per no deixar perdre el valencià. Una abraçada molt forta i un bes molt gran.

El aula virtual

Continua aprenent des de casa

Disponible les 24 hores del dia!

Tots els nostres cursos disposen d’un espai virtual on pengem el material i multitud de recursos extra. Podràs consultar-la quan necessites des d’un ordinador, tauleta o mòbil.

En el portal trobaràs a més del material necessari per a les teues classes, vídeos didàctics, exàmens corregits, glossaris terminològics, exercicis autocorregibles, jocs per a aprendre i practicar, fòrums de consulta i molt més.

En lloc de perdre el temps en les teues estones mortes mirant instagram, l’aprofitaràs per a repassar i estar al dia amb les teues classes. 

Alquiler d'aules

En el centre de València

T’encantarà el teu nou espai de treball

Som el teu espai ideal. La Llibreta compta amb 11 aules àmplies i lluminoses totalment equipades perquè realitzes el teu projecte amb èxit i la professionalitat que mereix.

Darrere de l’acadèmia hi ha un equip eficaç i humà disposat a ajudar-te amb la difusió dels teus esdeveniments i que cuidarà amb manyaga de tots els detalls. No esperes més i visita’ns.

i

Blog

Periòdicament pengem informació i continguts relacionats amb el meravellós món de l’aprenentatge. No t’ho perdes!

📖Convocatòria Maig-Juny 2024 CIEACOVA

📖Convocatòria Maig-Juny 2024 CIEACOVA

Prepara’t per a la Convocatòria CIEACOVA de Gener 2024 amb la nostra guia completa. Troba ací tota la informació sobre inscripcions, preus i dates per a les proves d’acreditació de valencià en les universitats de la Comunitat Valenciana. Assegura el teu èxit i avança en la teua carrera professional amb la certificació de valencià!

Academia La llibreta

Academia La llibreta
Logo Academia La Llibreta

Contacte

Acadèmia La llibreta

Gran Vía Ferràn el Católic, 23 – 46008, València

96 006 99 34 – 666 875 860

info@academialallibreta.es

Agenda mensual

Deixa’ns el teu correu i t’avisarem dels esdeveniments i cursos que organitzem tots els mesos. Ens veiem prompte!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Top
¿Necesitas ayuda?
Scan the code
Garantía de
calidad
Excelente
4,9/5
Profesores altamente cualificados y experimentados