Curs de valencià

INTENSIU B1

Estiu vesprades

Hores lectives

54 h

Preu

378€/curs

Calendari

05/08/2024 – 06/11/2024

Nivell

B1

Modalitat

PRESENCIAL I EN LÍNIA

El curs

icono nivel C1

Intensiu estiu B1

En el nostre curs de Valencià B1, t’oferim tots els coneixements necessaris 📚 perquè pugues defensar-te en l’idioma amb soltesa. A més, preparem a fons totes les àrees de la prova de la JQCV i realitzem exàmens tipus.

Amb el suport de la nostra aula virtual (inclosa en el preu) 🖥️, que compta amb més de 77 hores de material autocorregible i recursos audiovisuals, tindràs el suport que necessites per aprendre de manera eficaç.

A més, les classes es queden gravades, així que si un dia no pots assistir-hi o vols revisar la sessió, tindràs a la teua disposició totes les gravacions del curs en l’aula virtual.

Els nostres cursos intensius t’ajudaran a consolidar i reforçar els teus coneixements, i així aconseguir fluïdesa i precisió ràpidament. Si has perdut habilitats en l’idioma, aquest curs t’ajudarà a recuperar-les i a millorar la teua comunicació en Valencià. A més, podràs aprofitar l’oportunitat per a preparar-te per als exàmens oficials de la JQCV.

Què inclou el curs?

 • Classes híbrides.
 • Dossier imprés.
 • Accés a l’aula virtual del centre amb material adaptat als exàmens oficials (valorada en 50€)
 • Correcció de 6 redaccions.
 • Totes les classes gravades.

En cas de necessitar o voler més, posem a disposició de l’alumnat el pack de correcció de redaccions que es pot contractar addicionalment.

Grups

Els grups s’obrin amb un mínim de 4 estudiants i es tanquen amb 12 estudiants.

En cas d’haver menys de 4 estudiants per grup, les hores lectives realitzades seran la meitat.

Dies lectius

5-7-12-14-19-21-26-28 agost / 2-4-9-11-16-18-23-25-30 setembre / 2-7-14-16-21-23-28-30 octubre /
4-6 novembre

Horari

Dilluns i dimecres, de 16:00 a 18:00.

Modalitat

PRESENCIAL I EN LÍNIA

Per a les connexions en línia en directe utilitzarem la plataforma zoom.

Pots saber més sobre el seu funcionament en les preguntes freqüents de les classes en línia.

Xavier Llopes Gómez

Xavier Llopes Gómez

Professor

PAGAMENT

Preu

518,40€/curs

Què inclou el curs?

 • Classes híbrides.
 • Dossier imprés.
 • Accés a l’aula virtual del centre amb material adaptat als exàmens oficials (valorada en 50€)
 • Correcció de 6 redaccions.
 • Totes les classes gravades.

En cas de necessitar o voler més, posem a disposició de l’alumnat el pack de correcció de redaccions que es pot contractar addicionalment.

Reserva en línia

Pots reservar este curs abonant 278€ en concepte de primer pagament del curs.

El segon pagament serà de 100€. Ha de ser abonat abans de l’ de setembre.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

l'aula virtual

Continua aprenent des de casa

¡Disponible les 24 hores del dia!

Inscrivint-te als nostres cursos intensius o anuals, podràs accedir a tot el nostre contingut virtual perquè pugues continuar aprenent des de casa.

Disposes de tot el nostre contingut en línia en diferents formats (ordinador, mòbil o tauleta) presentant-te la informació de manera didàctica i fàcil d’assimilar. Podràs gaudir de vídeos didàctics, exemples d’exàmens, teoria descarregable, qüestionaris autocorregibles, consells per anar ben preparat/da a l’examen, consultar dubtes i molt més.

h

Prova de nivell

Els nivells de valencià són determinats pel Marco Comú de Referència per a Llengües i els divideix en 6 grups determinats per lletres i números. Aquest marc determina les habilitats que tenen els estudiants en relació a les competències de l’idioma. Són la expressió escrita, la comprensió lectora, la expressió i interacció oral i la comprensió auditiva.

A no ser que no tingues cap nivell previ, és necessari realitzar una prova de nivell prèvia al començament del curs, gratuïta i sense compromís, perquè poguem recomanar-te el nivell adequat perquè pugues aprofitar l’aprenentatge al màxim. Pots fer-la directament des del següent enllaç o si tens dubtes posar-te en contacte amb nosaltres.

El nivell A1 és per a aquells estudiants que no saben res de valencià. Per a este nivell no necessites realitzar una prova.

És capaç de comprendre frases i expressions d’ús freqüent relacionades amb àrees d’experiència que li són especialment rellevants (informació bàsica sobre ell mateix i la seua família, compres, llocs d’interès, ocupacions, etc). Sap comunicar-se en el moment de dur a terme tasques simples i quotidianes que no requereixen més que intercanvis senzills i directes d’informació sobre qüestions que li són conegudes o habituals. Sap descriure en termes senzills aspectes del seu passat i el seu entorn així com qüestions relacionades amb les seues necessitats immediates.

És capaç de comprendre els punts principals de textos clars i en llengua estàndard si tracten sobre qüestions que li són conegudes, ja siga en situacions de treball, d’estudi o d’oci. Sap desenvolupar-se en la major part de les situacions que poden sorgir durant un viatge per zones on s’utilitza la llengua. És capaç de produir textos senzills i coherents sobre temes que li són familiars o en els quals té un interès personal. Pot descriure experiències, esdeveniments, desitjos i aspiracions, així com justificar breument les seues opinions o explicar els seus plans.

És capaç de comprendre les idees principals de textos complexos que tracten temes tant concrets com abstractes, fins i tot si són de caràcter tècnic sempre que estiguen dins del seu camp d’especialització. Pot relacionar-se amb parlants natius amb un grau suficient de fluïdesa i naturalitat de manera que la comunicació es realitze sense esforç per part de cap dels interlocutors. Pot produir textos clars i detallats sobre temes diversos així com defensar un punt de vista sobre temes generals indicant els pros i els contres de les distintes opcions.

És capaç de comprendre una àmplia varietat de textos extensos i amb cert nivell d’exigència, així com reconéixer en ells sentits implícits. Sap expressar-se de manera fluida i espontània sense mostres molt evidents d’esforç per trobar l’expressió adequada. Pot fer un ús flexible i efectiu de l’idioma per a fins socials, acadèmics i professionals. Pot produir textos clars, ben estructurats i detallats sobre temes de certa complexitat, mostrant un ús correcte dels mecanismes d’organització, articulació i cohesió del text.

És capaç de comprendre amb facilitat pràcticament tot el que escolta o llig. Sap reconstruir la informació i els arguments procedents de diverses fonts, ja siguen en llengua parlada o escrita, i presentar-los de manera coherent i resumida. Pot expressar-se espontàniament, amb gran fluïdesa i amb un grau de precisió que li permet diferenciar petits matisos de significat fins i tot en situacions de major complexitat.

també et pot interessar

Curs en línia B1

Curso adaptado a las 3 pruebas de examen que certifican el nivel B1 de valenciano: JQCV, cieaCOVA y EOI. Multiples recursos y exámenes autocorregibles, teoría en formato pdf, audiovisuales, foros de consulta de dudas y mucho más.

Classes particulars

Clases a medida totalmente adaptadas a tus necesidades. Puedes recibirlas individuales o en pequeños grupos. ¡Infórmate!

Classes en línia

Recibe clases particulares o en pequeños grupos desde tu casa. Entra para descubrir lo fácil que resulta recibir clases online.

Curs en línia B2

Curso adaptado a las 3 pruebas de examen que certifican el nivel B2 de valenciano: JQCV, cieaCOVA y EOI. Multiples recursos y exámenes autocorregibles, teoría en formato pdf, audiovisuales, foros de consulta de dudas y mucho más.

CONTACTE

Consulta’ns qualsevol dubte que tingues per les tres vies de contacte que disposem: telèfon, correu electrònic o emplenant el formulari de contacte. Si ho prefereixes, pots vindre a conéixer-nos.

Troba'ns en

Gran Vía Fernando el Católico, 23. 46008. Valencia

Escriu-nos a

info@academialallibreta.es

Telefona'ns

96 006 99 34 o 666 875 860

Horari de secretaria

Dilluns a dijous de 9h-13h i de 16h-20h i divendres de 9h-13h.

Atendre’t és un plaer

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Top
¿Necesitas ayuda?
Scan the code
Garantía de
calidad
Excelente
4,9/5
Profesores altamente cualificados y experimentados