Hola tothom! Com van les festes nadalenques? Heu estat bones i bons o els reis us portaran carbó? Continuem amb les nostres recomanacions per a seguir practicant el valencià. En aquesta ocasió us oferirem diverses propostes per a satisfer els gustos més variats.

En primer lloc us recomanem una obra de teatre, Nadal a casa dels Cupiello. Els malentesos i els embolics que sorgeixen entre tots els membres d’aquesta peculiar família són la clau d’aquesta divertida comèdia que podem veure al Teatre El Micalet fins al 13 de gener. Els seus horaris són: dimecres, dijous i divendres a les 20.30h/ dissabtes i diumenges a les 19h. En aquest enllaç trobareu tota la informació que necessiteu.

La següent recomanació va adreçada als més menuts de la casa. Al web d’À Punt trobareu una secció anomenada La colla, en la qual podreu gaudir d’un munt de sèries, com les aventures de Júlia i el seu amic el monstre Gilbert, els Bíters o dibuixos animats que conten algunes de les rondalles d’Enric valor. A més, també es du a terme un festival itinerant pels pobles i ciutats valencians on podreu conéixer en persona els personatges d’aquestes sèries i gaudir de les activitats lúdiques d’un dia de festa com cal. Tota la informació al complet la trobareu ací.

Seguim en la televisió pública valenciana, però ara amb una recomanació per als adults. Es tracta d’un interessant reportatge anomenat Tot està batejat, que parla sobre la recuperació dels topònims associats al terme de Vistabella del Maestrat i de la nostra muntanya més mítica i màgica, el Penyagolosa. Un professor jubilat, conversa amb els habitants d’aquest municipi i dels masos que l’envolten, en un reportatge que destil·la amor pel territori i al mateix temps tristesa pel seu inevitable despoblament. Podeu veure’l sencer ací.

I acabem amb una recomanació molt més animada. Es tracta del concert del grup valencià Gener, que actuarà el dissabte 19 de gener a la Sala Moon, a València, on presentarà el seu nou disc Cante el cos elèctric. La bona música està assegurada amb aquest grup de pop/rock amb influències tant americanes com mediterrànies, que farà les delícies dels qui vulguen passar una bona estona. En aquest enllaç podreu veure com aconseguir les entrades i també escoltar com és la seua música.

I fins ací les recomanacions d’aquest més. Espere que us hagen semblat interessants que hi us animeu!

Top
¿Necesitas ayuda?
Escanea el código
Garantía de
calidad
Excelente
4,9/5
Profesores altamente cualificados y experimentados