La JQCV convoca les proves de tots els nivells de valencià per a octubre de 2022.

Inscripció:

Nivells A2, B1 i B2:

El període de matrícula telemàtica dels nivells A2, B1 i B2, serà del 27 de juny al dia 1 de juliol de 2022, ambdós inclosos, sense necessitat de petició prèvia de torn.

Nivells C1 i C2:

En el cas dels nivells C1 i C2 caldrà fer una sol·licitud de torn de matrícula com a requisit previ a la matriculació dels aspirants. Els enllaços a les diferents sol·licituds de torn es trobaran a la pàgina web https://provesjqcv.gva.es.

La sol·licitud de torn de matrícula dels nivells C1 i C2 estarà disponible en els dies i horari següents:

• Nivell C1: Des de les 9 hores del dia 7 de juliol a les 9 hores del dia 12 de juliol de 2022 o fins que s’esgoten els torns.

• Nivell C2: Des de les 10 hores del dia 7 de juliol a les 10 hores del dia 12 de juliol de 2022 o fins que s’esgoten els torns.

Els aspirants amb torn assignat del nivell C1 i nivell C2 hauran de realitzar la matrícula telemàtica necessàriament en la data i en la franja horària que se’ls haja assignat. Atés que el nombre de places disponibles en aquests nivells és limitat, l’obtenció de torn no garantirà l’obtenció de plaça.

 

Dates d’examen:

Els exàmens se celebraran en 24 seus diferents.

  • La prova escrita de tots els nivells serà el dissabte 15 d’octubre de 2022 (B1 i C1 a les 9:00 i A2, B2 i C2 a les 16:00).
  • La prova oral tindrà lloc entre els dies 22 d’octubre, 29 d’octubre i 5 de novembre de 2022 i es podrà consultar el dia i l’hora concreta en el web de la JQCV que podrà tindre tant horari de matí com de vesprada segons la localitat.

Podeu ampliar-ne la informació en el següent enllaç: JQCV

Sabeu quina és la diferència entre els diferents models de C1 que es realitzen en l’EOI, la Junta Qualificadora i la CIEACOVA?

 

Us ho contem ací.

Si teniu qualsevol consulta, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Estarem encantadas d’atendre-vos i donar-vos opcions per tal de preparar-vos qualsevol nivell, i resoldre dubtes.

  

Exemples d’exàmens de la JQCV, l’EOI i la CIEACOVA

Practiqueu amb models d’exàmens reals ací.

 

Prepara't a La llibreta

Apunta’t a qualsevol dels nostres cursos de valencià. Oferim cursos en línia en directe o en diferit i classes presenciales en xicotets grups.

Top
Garantía de
calidad
Excelente
4,9/5
Profesores altamente cualificados y experimentados