Curs de valencià

ONLINE B2

En diferit

Hores lectives

75 h

Preu

93€/curs

Calendari

8 mesos de connexió

Nivell

B2

Modalidat

Online

(en diferit)

El curs

icono nivel b2

Curs en línia de valencià B2

JQCV · CIEACOVA · EOI

Curs adaptat a les tres proves d’examen que certifiquen el nivell B1 de valencià: JQCV, cieaCOVA i EOI (en aquest article et contem les diferències entre les distintes modalitats). El curs consta de:

 • 13 unitats didàctiques dividides d’acord amb l’estructura de l’examen:
  • Comprensió oral
  • Comprensió escrita
  • Estructures lingüístiques
  • Expressió escrita
  • Expressió i interacció oral
 • A cada unitat podràs trobar-hi exercicis autocorregibles de diferent tipologia (omplir buits, tipus test, ordenació de textos, comprensió lectora, verdader o fals, mots encreuats,…). A més, els exercicis tenen una retroalimentació en la qual s’explica perquè la resposta és incorrecta.
 • Exàmens autocorregibles en consonància amb el model actual dels tres tipus (JQCV. EOI, cieaCOVA)
 • Recursos audiovisuals
 • Fòrums per a poder comunicar-te amb el professorat i resoldre dubtes.
 • Enllaços externs a portals lliures per a poder seguir practicant des de casa.

Calendari

Gaudiràs de l’aula virtual durant un període de sis mesos des del moment en què sigues donat d’alta. Un cop transcorregut eixe temps es donarà de baixa la teua subscripció.

Modalitat

ONLINE EN DIFERIT

P

Extres

Classes de conversa en línia:

Si ho desitges pots contractar classes de conversa en línia, particulars o en grups reduïts. Veure preus.

Correcció de redaccions:

L’aula virtual disposa d’una secció d’expressió escrita perquè hi aprengues a redactar les diferents tipologies de textos que has de conéixer. Si, a més, desitges que et corregim les teues redaccions ho farem per un preu addicional.

PAGAMENT

Preu (8 mesos de connexió)

93€/curs

Extres

Classes de conversa:

 • 25€/ 50min
 • Bono de 8 classes: 190€ (20€ la classe) caducitat 2 mesos

Correcció de redaccions (en vídeo):

 • 4 redaccions: 40€

Reserva en línia

Pots reservar aquest curs mitjançant la nostra plataforma de pagament en línia abonant 93€. Un cop rebut el pagament, ens posarem en contacte amb tu per donar-te les claus d’accés.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aula virtual

Sol·licita una demo

Pots sol·licitar una demo del curs de valencià en línia per a conéixer-nos un poc més. Escriu-nos i et donarem les claus.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

h

Prova de nivell

Els nivells de valencià són determinats pel Marc Comú de referència per a Llengües, que els divideix en 6 grups organitzats per lletres i números. L’esmentat marc estipula les habilitats que tenen els estudiants pel que fa a les competències de l’idioma. Aquestes són l’expressió escrita, la comprensió lectora, l’expressió i interacció oral i la comprensió auditiva. Cal que realitzes una prova de nivell prèvia a l’inici del curs, gratuïta i sense cap compromís, perquè puguem recomanar-te el nivell adequat i així poder aprofitar l’aprenentatge al màxim. Pots fer-la directament des del següent enllaç o si tens cap dubte posar-te en contacte amb nosaltres.

El nivell A1 és l’adequat per a aquells estudiants que no saben gens de valencià. Per a aquest nivell no és necessària cap prova.

És capaç de comprendre frases i expressions d’ús freqüent relacionades amb àrees d’experiència que li són especialment rellevants (informació bàsica sobre sí mateix i la seua família, compres, llocs d’interés, ocupacions, etc.). Sap comunicar-se a l’hora de portar a terme tasques simples i quotidianes que no impliquen res més enllà d’intercanvis senzills i directes d’informació sobre qüestions que li són conegudes o habituals. Sap descriure de manera senzilla aspectes del seu passat i del seu entorn així com qüestions relatives a les seues necessitats immediates.

Es capaç de comprendre els punts principals de textos clars i en llengua estàndard sempre que tracten sobre qüestions que coneix, ja siga en situacions de treball, d’estudi o de lleure. Sap sortir-se’n en la major part de les situacions que puguen sorgir durant un viatge per indrets on s’utilitza la llengua. És capaç de produir textos senzills i coherents sobre temes que li són familiars o en els que té un interés personal. Pot descriure experiències, esdeveniments, desitjos i aspiracions, així com justificar breument les seues opinions o explicar els seus plans.

És capaç d’entendre les idees principals de textos complexos que tracten de temes tant concrets com abstractes, fins i tot els que són de tipus tècnic, sempre que estiguen dintre del seu camp d’especialització. Pot relacionar-se amb parlants natius amb un grau suficient de fluïdesa i naturalitat de manera que la comunicació es puga realitzar sense esforç per part de cap dels interlocutors. Pot produir textos clars i detallats sobre temes diversos a més de defensar un punt de vista sobre temes generals indicant els pros i els contres de les diferents opcions.

És capaç de comprendre una àmplia varietat de textos extensos i amb un nivell d’exigència considerable, així com reconéixer-hi sentits implícits. Sap expressar-se de forma fluida i espontània sense mostres evidents d’esforç per a trobar l’expressió adequada. Pot fer un ús flexible i efectiu de l’idioma amb finalitats socials, acadèmiques i professionals. Pot produir textos clars, ben estructurats i detallats sobre temes de certa complexitat, alhora que mostra un ús correcte dels mecanismes d’organització, articulació i cohesió del text.

És capaç de comprendre amb facilitat pràcticament tot allò que escolta o llig. Sap reconstruir la informació i els arguments procedents de diferents fonts, tant de la llengua parlada com de l’escrita, i presentar-los de forma coherent i resumida. Pot expressar-se espontàniament, amb gran fluïdesa i amb un grau de precisió que li permet diferenciar mínims matisos de significat fins i tot en situacions de major complexitat.

També et pot interessar

Curs en línia C1

Curso adaptado a las 3 pruebas de examen que certifican el nivel C1 de valenciano: JQCV, cieaCOVA y EOI. Multiples recursos y exámenes autocorregibles, teoría en formato pdf, audiovisuales, foros de consulta de dudas y mucho más. 

Classes particulars

Clases a medida totalmente adaptadas a tus necesidades. Puedes recibirlas individuales o en pequeños grupos. ¡Infórmate!

Cursos en línia

Recibe clases particulares o en pequeños grupos desde tu casa. Entra para descubrir lo fácil que resulta recibir clases online.

Curso en línia B2

Curso adaptado a las 3 pruebas de examen que certifican el nivel B2 de valenciano: JQCV, cieaCOVA y EOI. Multiples recursos y exámenes autocorregibles, teoría en formato pdf, audiovisuales, foros de consulta de dudas y mucho más.

CONTACTE

Consulta’ns qualsevol dubte que tingues per les tres vies de contacte de què disposem: telèfon, correu electrònic o emplenant el formulari de contacte. Si ho prefereixes també pots vindre per conéixer-nos.

Ens podràs trobar a

Gran Vía Fernando el Católico, 23. 46008. Valencia

Escriu-nos a

info@academialallibreta.es

Telefona’ns al

96 006 99 34 ó 666 875 860

Horari de secretaria

De dilluns a dijous de 9h a 13h i de 16h a 20h. Divendres de 9h a 13h.  

ATENDRE’T ÉS UN PLAER

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Top
Garantía de
calidad
Excelente
4,9/5
Profesores altamente cualificados y experimentados