Curs de valencià

ONLINE B1

En diferit

Hores lectives

75 h

Preu

des de 50€/curs

IVA Iinclòs

Calendari

8 mesos de connexió

Nivell

B1

Modalidat

Online

(en diferit)

El curs

Curs en línia de valencià B1

JQCV · CIEACOVA · EOI

Curs adaptat a les tres proves d’examen que certifiquen el nivell B1 de valencià: JQCV, cieaCOVA i EOI (en aquest article et contem les diferències entre les distintes modalitats). El curs consta de:

 • 13 unitats didàctiques dividides d’acord amb l’estructura de l’examen:
  • Comprensió oral
  • Comprensió escrita
  • Estructures lingüístiques
  • Expressió escrita
  • Expressió i interacció oral
 • A cada unitat podràs trobar-hi exercicis autocorregibles de diferent tipologia (omplir buits, tipus test, ordenació de textos, comprensió lectora, verdader o fals, mots encreuats,…). A més, els exercicis tenen una retroalimentació en la qual s’explica perquè la resposta és incorrecta.
 • Exàmens autocorregibles en consonància amb el model actual dels tres tipus (JQCV. EOI, cieaCOVA)
 • Recursos audiovisuals
 • Fòrums per a poder comunicar-te amb el professorat i resoldre dubtes.
 • Enllaços externs a portals lliures per a poder seguir practicant des de casa.

Calendari

Gaudiràs de l’aula virtual durant un període de 8 mesos des del moment en què sigues donat d’alta. Un cop transcorregut eixe temps es donarà de baixa la teua subscripció.

Modalitat

EN LÍNIA EN DIFERIT

P

Extres

Classes de conversa en línia:

Si ho desitges pots contractar classes de conversa en línia, particulars o en grups reduïts. Veure preus.

Correcció de redaccions:

L’aula virtual disposa d’una secció d’expressió escrita perquè hi aprengues a redactar les diferents tipologies de textos que has de conéixer. Si, a més, desitges que et corregim les teues redaccions ho farem per un preu addicional.

PAGAMENT

Preu (8 mesos de connexió)

 • Curs bàsic 50€ (IVA inclòs)
 • Curs amb fòrum de dubtes 98€ (IVA inclòs)

Extres

Classes de conversa:

 • 25€/ 50min
 • Bono de 8 classes: 190€ (20€ la classe) caducitat 2 mesos

Correcció de redaccions (en vídeo):

 • 4 redaccions: 40€

Reserva en línia

Pots reservar aquest curs a través de la nostra botiga online. Selecciona les opcions que vols en el moment de la compra i compra i després d’efectuar el pagament, tindràs accés al curs.

Aula virtual

Sol·licita una demo

Pots sol·licitar una demo del curs de valencià online per a conèixer-nos una mica més. Des de la nostra botiga online podràs accedir a la mateixa i veure els continguts de la primera unitat. Si tens algun dubte, contacta amb nosaltres.

h

Prova de nivell

Los niveles de valenciano son determinados por el Marco Común de referencia para Lenguas y los divide en 6 grupos determinados por letras y números. Dicho marco determina las habilidades que tienen los estudiantes en relación a las competencias del idioma.  Son la expresión escrita, la comprensión lectora, la expresión e interacción oral  y la comprensión auditiva.

A no ser que no tengas ningún nivel previo, es necesario realizar una prueba de nivel previa al comienzo del curso, gratuita y sin compromiso, para que podamos recomendarte el nivel adecuado para que puedas aprovechar el aprendizaje al máximo. Puedes hacerla directamente desde el siguiente enlace o si tienes dudas ponerte en contacto con nosotras.

El nivell A1 és l’adequat per a aquells estudiants que no saben gens de valencià. Per a aquest nivell no és necessària cap prova.

És capaç de comprendre frases i expressions d’ús freqüent relacionades amb àrees d’experiència que li són especialment rellevants (informació bàsica sobre sí mateix i la seua família, compres, llocs d’interés, ocupacions, etc.). Sap comunicar-se a l’hora de portar a terme tasques simples i quotidianes que no impliquen res més enllà d’intercanvis senzills i directes d’informació sobre qüestions que li són conegudes o habituals. Sap descriure de manera senzilla aspectes del seu passat i del seu entorn així com qüestions relatives a les seues necessitats immediates.

Es capaç de comprendre els punts principals de textos clars i en llengua estàndard sempre que tracten sobre qüestions que coneix, ja siga en situacions de treball, d’estudi o de lleure. Sap sortir-se’n en la major part de les situacions que puguen sorgir durant un viatge per indrets on s’utilitza la llengua. És capaç de produir textos senzills i coherents sobre temes que li són familiars o en els que té un interés personal. Pot descriure experiències, esdeveniments, desitjos i aspiracions, així com justificar breument les seues opinions o explicar els seus plans.

És capaç d’entendre les idees principals de textos complexos que tracten de temes tant concrets com abstractes, fins i tot els que són de tipus tècnic, sempre que estiguen dintre del seu camp d’especialització. Pot relacionar-se amb parlants natius amb un grau suficient de fluïdesa i naturalitat de manera que la comunicació es puga realitzar sense esforç per part de cap dels interlocutors. Pot produir textos clars i detallats sobre temes diversos a més de defensar un punt de vista sobre temes generals indicant els pros i els contres de les diferents opcions.

És capaç de comprendre una àmplia varietat de textos extensos i amb un nivell d’exigència considerable, així com reconéixer-hi sentits implícits. Sap expressar-se de forma fluida i espontània sense mostres evidents d’esforç per a trobar l’expressió adequada. Pot fer un ús flexible i efectiu de l’idioma amb finalitats socials, acadèmiques i professionals. Pot produir textos clars, ben estructurats i detallats sobre temes de certa complexitat, alhora que mostra un ús correcte dels mecanismes d’organització, articulació i cohesió del text.

És capaç de comprendre amb facilitat pràcticament tot allò que escolta o llig. Sap reconstruir la informació i els arguments procedents de diferents fonts, tant de la llengua parlada com de l’escrita, i presentar-los de forma coherent i resumida. Pot expressar-se espontàniament, amb gran fluïdesa i amb un grau de precisió que li permet diferenciar mínims matisos de significat fins i tot en situacions de major complexitat.

També et pot interessar

Tableta que muestra el curso online de valenciano nivel B2

Curs en línia B2

Curs adaptat a les 3 proves d’examen que certifiquen el nivell B2 de valencià: JQCV, cieaCOVA i EOI. Múltiples recursos i exàmens autocorregibles, teoria en format pdf, audiovisuals, fòrums de consulta de dubtes i molt més.

Clases particulares de valenciano

Classes particulars

Classes a mesura totalment adaptades a les teues necessitats. Pots rebre-les individuals o en xicotets grups. Informa’t!

hombre adulto escribiendo con un ordenador

Correcció de redaccions

Contracta el lot de correcció de redaccions. Podràs enviar 4 redaccions que es corregiran en format vídeo per 40 €.

Classes de conversa

Posem a la teua disposició uns grups de conversa organitzats per nivells on podràs expressar-te lliurement en un context real i relaxat.

CONTACTE

Consulta’ns qualsevol dubte que tingues per les tres vies de contacte de què disposem: telèfon, correu electrònic o emplenant el formulari de contacte. Si ho prefereixes també pots vindre per conéixer-nos.

Ens podràs trobar a

Gran Vía Fernando el Católico, 23. 46008. Valencia

Escriu-nos a

info@academialallibreta.es

Telefona’ns al

96 006 99 34 ó 666 875 860

Horari de secretaria

De dilluns a dijous de 9h a 13h i de 16h a 20h. Divendres de 9h a 13h.  

Atendre’t és un plaer

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Top
¿Necesitas ayuda?
Scan the code
Garantía de
calidad
Excelente
4,9/5
Profesores altamente cualificados y experimentados