Curs de valencià

CIEACOVA C1 (EXPRÉS)

Horari de matins

Hores lectives

20 h

Preu

160€/curs

Calendari

05/12/2022 a 11/01/2023

Nivell

C1

Modalidat

Presencial i online

El curs

icono nivel C2

Curs exprés de valencià nivell c1

CIEACOVA

Revisió d’errors i pràctiques de models d’examen per a totes aquelles persones que s’hagen estat preparant prèviament enguany per al nivell C1.

Els cursos expressos t’ajuden a consolidar i reforçar coneixements aconseguint fluïdesa i precisió per a enfrontar-te als exàmens de CIEACOVA.

dedo señalando Oferim classes extra de conversa.

Prova de nivell

És requisit impresdindible fer una prova de nivell prèvia per a confirmar el nivell necessari per a accedir a aquest curs intensiu. Realitza la teua prova.

i

Material

El material serà digital i es realitzarà a través de l’aula virtual (curs valorat en 70€) que estarà inclòs en el preu. Disposareu del material en línia per al seguiment de les classes i de material completari amb exercicis i activitats autocorregibles amb les quals poder practicar còmodament des dels vostres dispositius en qualsevol moment.

 

Dies lectius

5-7-12-14-19-21 desembre/ 9-11 de gener

Horari

Dilluns i dimecres de 9:00-11:30

Modalitat

PRESENCIAL I EN LÍNIA

Per a les connexions en línia en directe utilitzarem la plataforma zoom.

Pots saber més sobre el seu funcionament en les preguntes freqüents de les classes en línia.

Pau Mata

Pau Mata

Professor

PAGAMENT

Preu

160€ curs complet

Què inclou el curs?

  • Classes lectives.
  • Accés a l’aula virtual del centre amb material adaptat als exàmens oficials.

Reserva en línia

Pots reservar aquest curs abonant la reserva de 160€ mitjançant el següent formulari de pagament en línia.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aula virtual

Continua aprenent des de casa

Disponible les 24 hores del dia!

Apuntant-te als nostres cursos intensius o anuals, podràs accedir a tot el nostre contingut virtual perquè pugues continuar aprenent des de casa.

Disposes de tot el nostre contingut en línia en diferents formats (ordinador, mòbil o tauleta tàctil) presentant-te la informació de manera didàctica i fàcil d’assimilar. Podràs gaudir de vídeos didàcticsexemples d’exàmensteoria descarregableqüestionaris autocorregiblesconsells per a anar ben preparat/da a l’examen, consultar dubtes i molt més.

h

Prova de nivell

Los niveles de valenciano son determinados por el Marco Común de referencia para Lenguas y los divide en 6 grupos determinados por letras y números. Dicho marco determina las habilidades que tienen los estudiantes en relación a las competencias del idioma.  Son la expresión escrita, la comprensión lectora, la expresión e interacción oral  y la comprensión auditiva.

A no ser que no tengas ningún nivel previo, es necesario realizar una prueba de nivel previa al comienzo del curso, gratuita y sin compromiso, para que podamos recomendarte el nivel adecuado para que puedas aprovechar el aprendizaje al máximo. Puedes hacerla directamente desde el siguiente enlace o si tienes dudas ponerte en contacto con nosotras.

El nivell A1 és l’adequat per a aquells estudiants que no saben gens de valencià. Per a aquest nivell no és necessària cap prova.

És capaç de comprendre frases i expressions d’ús freqüent relacionades amb àrees d’experiència que li són especialment rellevants (informació bàsica sobre sí mateix i la seua família, compres, llocs d’interés, ocupacions, etc.). Sap comunicar-se a l’hora de portar a terme tasques simples i quotidianes que no impliquen res més enllà d’intercanvis senzills i directes d’informació sobre qüestions que li són conegudes o habituals. Sap descriure de manera senzilla aspectes del seu passat i del seu entorn així com qüestions relatives a les seues necessitats immediates.

Es capaç de comprendre els punts principals de textos clars i en llengua estàndard sempre que tracten sobre qüestions que coneix, ja siga en situacions de treball, d’estudi o de lleure. Sap sortir-se’n en la major part de les situacions que puguen sorgir durant un viatge per indrets on s’utilitza la llengua. És capaç de produir textos senzills i coherents sobre temes que li són familiars o en els que té un interés personal. Pot descriure experiències, esdeveniments, desitjos i aspiracions, així com justificar breument les seues opinions o explicar els seus plans.

És capaç d’entendre les idees principals de textos complexos que tracten de temes tant concrets com abstractes, fins i tot els que són de tipus tècnic, sempre que estiguen dintre del seu camp d’especialització. Pot relacionar-se amb parlants natius amb un grau suficient de fluïdesa i naturalitat de manera que la comunicació es puga realitzar sense esforç per part de cap dels interlocutors. Pot produir textos clars i detallats sobre temes diversos a més de defensar un punt de vista sobre temes generals indicant els pros i els contres de les diferents opcions.

És capaç de comprendre una àmplia varietat de textos extensos i amb un nivell d’exigència considerable, així com reconéixer-hi sentits implícits. Sap expressar-se de forma fluida i espontània sense mostres evidents d’esforç per a trobar l’expressió adequada. Pot fer un ús flexible i efectiu de l’idioma amb finalitats socials, acadèmiques i professionals. Pot produir textos clars, ben estructurats i detallats sobre temes de certa complexitat, alhora que mostra un ús correcte dels mecanismes d’organització, articulació i cohesió del text.

És capaç de comprendre amb facilitat pràcticament tot allò que escolta o llig. Sap reconstruir la informació i els arguments procedents de diferents fonts, tant de la llengua parlada com de l’escrita, i presentar-los de forma coherent i resumida. Pot expressar-se espontàniament, amb gran fluïdesa i amb un grau de precisió que li permet diferenciar mínims matisos de significat fins i tot en situacions de major complexitat.

També et pot interessar

Tableta con imagen de curso C1 valenciano online.

Curso online C1 en diferido

Curs adaptat a les 3 proves d’examen que certifiquen el nivell C1 de valencià: JQCV, cieaCOVA i EOI. Múltiples recursos i exàmens autocorregibles, teoria en format pdf, audiovisuals, fòrums de consulta de dubtes i molt més.

Clases particulares de valenciano

Clases particulares

Clases a medida totalmente adaptadas a tus necesidades. Puedes recibirlas individuales o en pequeños grupos. ¡Infórmate!

hombre adulto escribiendo con un ordenador

Corrección de redacciones

Contrata el pack de corrección de redacciones. Podrás enviar 4 redacciones que se corregiran en formato vídeo por 40€.

Clases de conversación

Ponemos a tu disposición unos grupos de conversación organizados por niveles donde podrás expresarte libremente en un contexto real y relajado.

CONTACTE

Consulta’ns qualsevol dubte que tingues per les tres vies de contacte de què disposem: telèfon, correu electrònic o emplenant el formulari de contacte. Si ho prefereixes també pots vindre per conéixer-nos.

Ens podràs trobar a

Gran Vía Fernando el Católico, 23. 46008. Valencia

Escriu-nos a

info@academialallibreta.es

Telefona’ns al

96 006 99 34 ó 666 875 860

Horari de secretaria

De dilluns a dijous de 9h a 13h i de 16h a 20h. Divendres de 9h a 13h.  

ATENDRE’T ÉS UN PLAER

 
  •  
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Top
Garantía de
calidad
Excelente
4,9/5
Profesores altamente cualificados y experimentados