Curs de conversa

FEM BARCELLA B2/C1

Hores lectives

Variable

Preu

Variable

Calendari

Apunta’t quan vulgues

Nivell valencià

B2/C1

EL CURS

Grup de conversa B2/C1

Fem barcella!

Tots sabem que la pràctica oral d’un idioma, a vegades, és la part més difícil. Pot ser per vergonya, per la dificultat de trobar algú a qui parlar-ho o per a estar indecís. Per això, posem a la teua disposició uns grups de conversa organitzats per nivells on podràs expressar-te lliurement en un context real i relaxat. Ací trobaràs un lloc on poder practicar, parlar i discutir, però alhora on poder fer amics, compartir experiències i, sobretot, viure en valencià. Fem barcella!

dedo señalando Si t’apuntes al curs almenys 2 mesos et fem un 15% de descompte a l’aula virtual.

Horari

  • Dilluns i dimecres de 18.30 a 19.30.
  • Possibilitat de vindre només un dia
Pau Mata

Pau Mata

Professor

Pagament

Preu curs

  • 30€/mes/ una classe a la setmana
  • 56€/mes/ duess classes a la setmana
  • 10€/classe solta

Matrícula reembossable

Es paga una matrícula reembossable de 50€ que es retorna a final de curs o quan et dónes de baixa si es compleixen les condicions del contracte.

L’AULA VIRTUAL

L’aula virtual és un portal en el qual tens penjada tota la teoria del curs, així com vídeos explicatius, convocatòries d’exàmens anteriors resoltes i multitud de recursos variats perquè continues aprenent des de casa. A més compta a un fòrum de consulta de dubtes perquè estigues contínuament en contacte amb el teu professor.

Si t’apuntes al curs almenys 2 mesos et fem un 15% de descompte a l’aula virtual.

prova de nivell

Els nivells de valencià són determinats pel Marc Comú de referència per a Llengües, que els divideix en 6 grups organitzats per lletres i números. L’esmentat marc estipula les habilitats que tenen els estudiants pel que fa a les competències de l’idioma. Aquestes són l’expressió escrita, la comprensió lectora, l’expressió i interacció oral i la comprensió auditiva.

Cal que realitzes una prova de nivell prèvia a l’inici del curs, gratuïta i sense cap compromís, perquè puguem recomanar-te el nivell adequat i així poder aprofitar l’aprenentatge al màxim. Pots fer-la directament des del següent enllaç o si tens cap dubte posar-te en contacte amb nosaltres.

El nivell A1 és l’adequat per a aquells estudiants que no saben gens de valencià. Per a aquest nivell no és necessària cap prova.

És capaç de comprendre frases i expressions d’ús freqüent relacionades amb àrees d’experiència que li són especialment rellevants (informació bàsica sobre sí mateix i la seua família, compres, llocs d’interés, ocupacions, etc.). Sap comunicar-se a l’hora de portar a terme tasques simples i quotidianes que no impliquen res més enllà d’intercanvis senzills i directes d’informació sobre qüestions que li són conegudes o habituals. Sap descriure de manera senzilla aspectes del seu passat i del seu entorn així com qüestions relatives a les seues necessitats immediates.

Es capaç de comprendre els punts principals de textos clars i en llengua estàndard sempre que tracten sobre qüestions que coneix, ja siga en situacions de treball, d’estudi o de lleure. Sap sortir-se’n en la major part de les situacions que puguen sorgir durant un viatge per indrets on s’utilitza la llengua. És capaç de produir textos senzills i coherents sobre temes que li són familiars o en els que té un interés personal. Pot descriure experiències, esdeveniments, desitjos i aspiracions, així com justificar breument les seues opinions o explicar els seus plans.

És capaç d’entendre les idees principals de textos complexos que tracten de temes tant concrets com abstractes, fins i tot els que són de tipus tècnic, sempre que estiguen dintre del seu camp d’especialització. Pot relacionar-se amb parlants natius amb un grau suficient de fluïdesa i naturalitat de manera que la comunicació es puga realitzar sense esforç per part de cap dels interlocutors. Pot produir textos clars i detallats sobre temes diversos a més de defensar un punt de vista sobre temes generals indicant els pros i els contres de les diferents opcions.

És capaç de comprendre una àmplia varietat de textos extensos i amb un nivell d’exigència considerable, així com reconéixer-hi sentits implícits. Sap expressar-se de forma fluida i espontània sense mostres evidents d’esforç per a trobar l’expressió adequada. Pot fer un ús flexible i efectiu de l’idioma amb finalitats socials, acadèmiques i professionals. Pot produir textos clars, ben estructurats i detallats sobre temes de certa complexitat, alhora que mostra un ús correcte dels mecanismes d’organització, articulació i cohesió del text.

És capaç de comprendre amb facilitat pràcticament tot allò que escolta o llig. Sap reconstruir la informació i els arguments procedents de diferents fonts, tant de la llengua parlada com de l’escrita, i presentar-los de forma coherent i resumida. Pot expressar-se espontàniament, amb gran fluïdesa i amb un grau de precisió que li permet diferenciar mínims matisos de significat fins i tot en situacions de major complexitat.

També et pot interessar

Curs en línia C1

Curso adaptado a las 3 pruebas de examen que certifican el nivel C1 de valenciano: JQCV, cieaCOVA y EOI. Multiples recursos y exámenes autocorregibles, teoría en formato pdf, audiovisuales, foros de consulta de dudas y mucho más. 

Presencial B2

Preparamos a fondo todas las áreas de la prueba y realizamos exámenes tipo atendiendo a los nuevos criterios de examen. Además cuentas con el apoyo de nuestro aula virtual con más de 75 horas de material auto-corregible y recursos audiovisuales.

Classes particulars

Clases a medida totalmente adaptadas a tus necesidades. Puedes recibirlas individuales o en pequeños grupos. ¡Infórmate!

CONTACTE

Estarem encantats d’atendre’t

Consulta’ns qualsevol dubte que tingues per les tres vies de contacte de què disposem: telèfon, correu electrònic o emplenant el formulari de contacte. Si ho prefereixes també pots vindre per conéixer-nos.

Ens podràs trobar a

Gran Via de Ferran el Catòlic, 23, 46008 València.

Escriu-nos a

info@academialallibreta.es

Telefona’ns al

96 006 99 34 ó 666 875 860

Horari de secretaría

De dilluns a dijous de 9h a 13h i de 16h a 20h. Divendres de 9h a 13h.

Emplena el formulari de contacte

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Top
Garantía de
calidad
Excelente
4,9/5
Profesores altamente cualificados y experimentados